Rabus 3 Napisano 5 Styczeń 2012 Pytanie zasadnicze - kto będzie jeszcze chętny by tu grać?Serwer stanie tak czy tak, pytam z ciekawosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 7 Napisano 5 Styczeń 2012 Ja jako że nie miałem okazji zagrać na tym zacnym serwerze, mimo że wyjadam tu od dawna. Ja zechcę. Tylko proszę o miłe traktowanie, rangę z paroma komendami do budowania, skrawek wolnego miejsca, a zbuduję wam stylowe architektoniczne budowle. Tu macie małą próbkę moich prac, katedra w stylu gotyckim:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - taki widoczek z góryZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - ławki i drzwiZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - przód katedry, jestem z przodu bardzo dumnyZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - mam nadzieję, że widać ołtarzZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. - tajny pokójRobię jeszcze bardzo dobre pixelarty, wystarczy mi ściana, i 20 minut. Moje pixelarty są bardzo dokładne, starannie wybieram palety kolorów.Jak by co, mam cierpliwość aby oceniać, pomagać modom i wyjaśniać komendy pubowi. Biesiaduję na kompie 2-3 godziny dziennie w dni powszednie, a w weekendy nawet 7. Jednak, jeśli wejdę na kompa, a serwera nie będzie, to odrazu włączam TF2, więc jeśli serwer nie jest 24/7, nie spodziewajcie się mnie często PS. czy ja muszę się pindolić z robieniem małych domków na rangę? ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LurkingMan95 4 Napisano 5 Styczeń 2012 No ja... Nudą mi niestety wieje po uszach a serwerów typu RP mam dość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 6 Styczeń 2012 Serwer stoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 6 Styczeń 2012 Chyba już nie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savi 1 Napisano 7 Styczeń 2012 Jakoś nie widzę //Edit: Działa łądnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 7 Styczeń 2012 Wut? Serwer ON a mnie tam nie ma!? Osz wy, mogliście napisać na priv! (odgłos odpalania classic)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aezarkones 3 Napisano 31 Styczeń 2012 JJazz rzecz zmienna, raz działa raz nie, i zniechęca to nie tylko mnie ale również innych graczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach