Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Treach

Przerabianie zapisu Creative na Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Treach    0

Witam wszystkich,

Chciałbym was poinformować, że mam możliwość przerabiania zapisów Creative na Survival. Czyli, np. w trybie Creative budujesz sobie wielką budowlę, dajesz mi zapis i ja przerabiam go na Survival, w którym jest ta budowla (zapis survival jest identyczny co creative, chodzi mi o mapę, budowle itp.). Można także stworzyć skrzynię i do niej nawalić bardzo dużo różnych przedmiotów i wykorzystać ich w survival, np. diamentowe zbroje.

Zamówienia przyjmuję na PW (napiszcie też swoje GG).

Jeśli nie wierzycie, to daję wam zapis Survival, w którym zbudowałem bardzo wysoką wieżę z bloków diamentów, złota i żelaza ( jeden blok = 9 diamentów, złota lub żelaza). Na samym szczycie jest skrzynka z różnymi przedmiotami, które są trudne do zdobycia lub chociaż w takiej ilości).

LINK:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Możecie to też zrobić sami choćby przy pomocy TooManyItems mniej roboty niż tutaj bo tak to musisz czekać, aż user Treach wejdzie na forum/serwer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Segal    0

Ja tam mam swój (nie mojego autorstwa xD) program o nazwie Gametype Changer (to chyba logiczne), gdzie wystarczy wybrać save'a z listy i zaznaczyć tryb gry i już. ^ ^ Bez instalowania, włącza się od razu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
OutRage    1

I, zgadujemy, za użycie TMI na save chciałbyś jeszcze dostać może rep+? ;)

To nie poradnik.

Wystarczy pobrać TooManyItems, wejść do gry i możemy zmienić tryb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MinedigerPL    1

Przecież w TooMany Items możesz u góry w każdej chwili sobie zmienić tryb więc wiesz przełączasz se na Creative budujesz budujesz i budujesz jak skończyłeś to przełączasz na Survival, usuwasz TooMany Items i się chwalisz proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...