Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
pawel980

Ban Dla Owsik33

Rekomendowane odpowiedzi

pawel980    0

więc tak owsik zabił mnie na /warp wojna stracilem 20 melonów i 46 pochodni, lopate , 3 wiaderka chcialem go zabic ale cóż mniał Goda zaraz po mojim zabiciu poszedlem do domu wzielem żeczy i poszedłem go zabić wyszedł z non-pvp gonilem go zabil 2 osoby a ja jego nie moglem oto SS

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

"i stracilem lopate"- jak to zobaczyłem to spadłem z fotela ze śmiechu i nie mogłem się podnieść przez 3 min. A co do ss to miałeś dianentowy miecz czemu nim nie biłeś? Czy nie byłeś za daleko od niego i nie zadaje się graczą obrażeń jeśli się celuję w ręke ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

Jaka ty ciota jesteś napisałem że poszedłem do domu po eq a z miecza nie bylem bo zamiast klawisza ''w'' kilknelem ''2''jesteś dziwny naucz sie czytać ze zrozumieniem i jak komentujesz to użyj głowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

Gold nie powinien się tak zachowywać! Ban dla niego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Jaka ty ciota jesteś napisałem że poszedłem do domu po eq a z miecza nie bylem bo zamiast klawisza ''w'' kilknelem ''2''jesteś dziwny naucz sie czytać ze zrozumieniem i jak komentujesz to użyj głowy

proszę pana wcale nie napisałeś że nacisnołeś 2 zamiast "w" debie oto twój tekst:

więc tak owsik zabił mnie na /warp wojna stracilem 20 melonów i 46 pochodni, lopate , 3 wiaderka chcialem go zabic ale cóż mniał Goda zaraz po mojim zabiciu poszedlem do domu wzielem żeczy i poszedłem go zabić wyszedł z non-pvp gonilem go zabil 2 osoby a ja jego nie moglem oto SS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Konsekwencje zostaną wyciągnięte z pewnością, a wy Panowie nie wyzywajcie się na forum. Odrobinę zrozumienia i poszanowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

no dobra ale on co dodam post to sie czepia.

PS: rafcio29187b nie napisalem tego bo poco ? wes juz nie wbijaj na moje posty bo tylko głupoty piszesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

pawel980 a czy ty się utożsamiasz z JJayJokerem ( jak nie wiesz kto to, to on właśnie bardzo często zmienia wyrazy typu właśnie wziełem zamiast wziąłem ) ?

''wzielem, kliknelem'' Proszę gdy coś piszesz na forum to czyta to bardzo dużo ludzi i ma cię za niestety dziecko, które nie umie pisać specjalnie jest tutaj czerwony podkreślnik, żebyś poprawił błąd w wyrazu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz

no dobra ale on co dodam post to sie czepia.

PS: rafcio29187b nie napisalem tego bo poco ? wes juz nie wbijaj na moje posty bo tylko głupoty piszesz

A słyszałeś o wolności wyboru i słowa? A nie... ty jesteś jednym z tych od tych spoów i pipów

(post specjalnie napisany bez normalnej gramatyki ;))

Diaxowy miecz miałeś po to by go zabić, a podniecać się nim przy innych graczach, jednak nie zmienia to faktu, że gracz powinien być ukarany.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...