Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Krwawic

Pożegnanie KidModeratora Twisteda

Rekomendowane odpowiedzi

XANDER    2

ojoj zabolało że ktoś zwrócił uwagę? : / tak mi źle : ( ( ( zamknij już się bo tylko prowokujesz do kłótni i nic nie wnosisz ;/ pajacuj sobie w domu albo z twoja dziewczyną cwaniaczku

Jak widzę to na razie tylko ty kłótnie prowokujesz, odpowiadasz agresją na normalne zwrócenie uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Jak widzę to na razie tylko ty kłótnie prowokujesz, odpowiadasz agresją na normalne zwrócenie uwagi.

jaką agresje podsumowanie robię twojej osoby, masz jakieś kompleksy to jest pewne bo się czepiasz wszystkiego i wszystkich jak rzep w d*pie wymieszane ;D

@UPDATE

odpuszczę bo tak robi mądrzejszy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Panowie - oby dwoje się nakręcacie - oby dwoje. Zaraz polecą warny za offtopicki także - zakończcie proszę was temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hayper    1

To może dowcip, na rozluźnienie

Przychodzi Hayper do lekarza z pończochą na głowie.

- Co pani dolega ?

- Nie widzisz gamoniu , że to napad?!

Ah, więc kiedy zażartuje że jeśli Cię kiedykolwiek spotkam to wjadę Ci między nogi szpilą o średnicy 6 mm z gracją na jaką przystało Pannie Hayper to nie będziesz miał mi tego za złe prawda? c: Muszę na kimś "używać" moje piękne czerwone szpilki, trzeba nadać im charakteru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Mam stalowe krocze, także zapraszam! Tylko ostrzegam że zamiast nabrać charakteru szpileczki wylądują u szewca ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Dajcie już spokój z tym flamewarem, jeszcze raz i obydwoje dostaniecie po warnie.

Offtop się robi, flamewar zaczyna, temat żegnamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...