Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Bartoszekb150

Podanie o KidModa, Bartoszekb150

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak więc zamierzam zostać KidModem na naszym ukochanym serwerze. A oto całe podanie:

Nick w grze: Bartoszekb150

Imię: Bartek/Bartosz - jak chcecie

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): Mam 13 lat, ale umiem się mimo wszystko zachować na 15.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Miałem kiedyś serwer publiczny z pluginami, tak więc jestem dość ogarnięty w WorldEdicie i WorldGuardzie, lecz niestety mam małe problemy z permission, ale to chyba nie będzie potrzebne, jednak znam najważniejsze rzeczy. Ewentualnie "google nie gryzie :D".

Projekty (screeny, opis): Screenów nie mam, lecz stworzyłem kiedyś kolej transsyberyjską (9325 kratek torów), miałem kiedyś wiele fajnych budynków, ale wykasowałem wszystkie sav'y (za dużo, dużo za dużo ich było)

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Nie byłem objęty żadnymi stanowiskami na tym serwerze. Kandydowałem kiedyś na Moda na dawnym dresiku (dresik.org.pl), ale upadł... Jak już wcześniej wspomniałem miałem publiczny serwer (grało tak z 20 osób). Tak w ogóle to serwery prowadzę od 1.5_01

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Kiedyś zacząłem serię Let's Play z minecrafta, ale nie było zbyt wielu widzów (raptem 20) więc zrezygnowałem i usunąłem filmiki.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram od 1 do 2,5 godziny.Najczęściej można mnie spotkać w godzinach 16-18-19-tak w dni robocze .W weekendy siedzę od 7 do 10, ewentualnie 16-18-20

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Zacząłem grać na tym serwerze mniej więcej 3-4 miesiące temu.

Dlaczego właśnie Ty?: A więc tak opowiem mą historię:

Zawsze zamierzałem zostać kimś na serwerze. Ponieważ ZAWSZE kiedy wchodzę na serwer widzę bandę małych dzieci co posiadają rangę gold i wypisują różne rzeczy z błędami itp. Dobra... To jakoś przyżyje, idę więc do swojego skromnego domku, zostawiam rzeczy, biorę miecz i idę na warp wojna. Widzę jednego z tych dzieci co mają golda i masę innych poważniejszych już ludzi. Wychodzę za strefę non-PVP i zaczyna mnie bić (ze strefy no-PVP) jeden z tych oto ww. dzieci... Zaczynam uciekać, chowam się za ścianą, wyskakuje owy gracz z drzwi i zaczynam go uderzać, niestety jak się okazuje, jest to gold, który ma aktualnie włączonego goda. Pisze zawolaj do modów, lecz nie reagują...

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): A więc nazywam się Bartek i jestem z Mińska na Mazowszu. Chodzę do I klasy gimnazjum do klasy matematycznej.Lubię bardzo granie na komputerze, jestem harcerzem, dodatkowo chodzę na dodatkowy angielski (jestem na poziomie 3 klasy gimnazjum). Nie wiem, co można napisać w takich oto podaniach... To może tak gram w grę stratisimperia.pl, jest to gra przeglądarkowa, serdecznie zapraszam :) . O! Przypomniało mi się :D uwielbiam historię II wojny światowej, po prostu się nią EKSCYTUJĘ!

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ gdy w ekipie nie ma współpracy to każdy robi co mu się żywnie podoba, nie ma żadnego wyższego (chodzi o guru, szefa). Zaufanie, tu dam na przykładzie harcerstwa, gdy nie ma zaufania oraz współpracy w drużynie, drużyna się rozpada (u nas prawie tak było)...

Pozdrawiam, Bartoszekb150

P.S. Przepraszam za ewentualne literówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie niestety racje... Pomyliłem serwery. Miałem na myśli [Ciach], a nie minecraft.pl... Dobra, wstawiam poprawkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

Dlaczego właśnie ty ?

masz napisane pytanie a ty pisałeś o jakiś dzieciach z GODEM i goldem i na pytanie nie odpowiedziałeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

hm... wstrzymuje się od głosu - poczekam na "głos ludu" oraz ekipy serwera zanim podejmę decyzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...