Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rochu1234

Podanie rochu1234

Rekomendowane odpowiedzi

Rochu1234    1

Witam.Wiem że wiele ludzi da mi przeciw,ale warto próbować.Powiedział mi to Siarczek.

Nick w grze: rochu1234

Imię: Mirosław

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): Mam 14 lat.Wiem że za mało ale warto spróbować :)

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Umiem zakładać cuboidy oraz znam kilka pluginów.Najważniejsze rzeczy umiem.Jakby co można się jeszcze nauczyć.

Projekty (screeny, opis): Na razie buduje swój wielki "Melonowy pałac"

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Nie byłem objęty żadnymi stanowiskami na tym serwerze.Mam tylko Golda ale to nic nie znaczy.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale)Kiedyś(bardzo dawno)Kręciłem amatorskie filmy na youtube.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram od 4 do 5 godzin.Najczęściej można mnie spotkać od 17 do 21.Oczywiście tylko w dni robocze.W weekendy siedzę dłużej(W dni robocze siedzę mało bo wiecie szkołą,nauka)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Zacząłem grać na tym serwerze gdzieś tak ok. Wakacji w lipcu.Potem miałem wrzesień przerwy i znowu zacząłem.

Dlaczego właśnie Ty?: Gdyż widzę na serwerze dużo ludzi którzy albo nie przestrzegają regulaminu albo są nowi i nie znają się zbytnio na serwerach.Tym graczom chce pomóc i poprawić tych którzy źle robią.Jeśli ktoś przeklina nie trzeba mu od razu bana dawać powinno mu się dać szanse.Jeśli będzie dalej to robić to po prostu dać bana ale nie od razu.Nowi gracze jeśli spamują o działkę to nie należy od razu banować tylko powiedzieć o regulaminie,żeby go przeczytał.Nie lubię też jak gracze wytykają innym graczom błędy.Może jestem staroświecki i wieśniacki ale jest taki cytat w Bibli: "Czemu dostrzegasz drzazgę w oku brata, a belki w swoim nie widzisz"(Chyba tak to było) Łk 6,39-42(Wiem robię wam tu kazanie).Więc nie wytykajcie błędów u innych tylko patrzcie na siebie.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): A więc nazywam się Mirosław i pochodzę z Katowic.Chodzę do II klasy gimnazjum językowego.Lubie jazdę na deskorolce i BMX'e.Bardzo lubię chodzić z kumplami po mieście ale nie jestem żadnym dresem.Moją ulubioną muzyką jest rock i hip-hop.Jestem wesoły i ciesze się życiem.Lubie gdy świeci słońce ale też lubię gdy pada deszcz.Czasami pogram sobie w World of Warcraft(WoW).Jak wiadomo kocham grać w minecrafta chociaż nie mam talentu do budowania.W jeździe na deskorolce też jestem słaby :P ale nie ma się co zniechęcać.Gdy coś biorę w swoje ręce nie oddaje tego w połowie roboty.To chyba wszystko o mojej skromnej osobie(Joke xD)

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ gdy w ekipie jest współpraca i zaufanie tworzy się klimat który jest zapamiętywany przez wiele osób.Zaufanie jest bardzo ważne ponieważ bez zaufania administracja(Na przykładzie)nie może funkcjonować.Bardzo fajnie widać gdy na ludzie na serwerze tworzą mini rodzinę(Sorry za porównanie)współpracują ze sobą oraz sobie wzajemnie pomagają.Mam nadzieje gdy zostanie KidModem uda mi się pomóc graczom i administracji.

Wiem że jestem za młody ale Siarczek powiedział mi że warto spróbować za to dziękuje ci Siarczku.

Wytykajcie mi błędy.Człowiek na błędach się przecież uczy.

Pozdrawiam Rochu1234.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Jestem na NIE napisałeś "Gdyż widzę na serwerze dużo ludzi którzy albo nie przestrzegają regulaminu albo są nowi i nie znają się zbytnio na serwerach.Tym graczom chce pomóc i poprawić tych którzy źle robią" sam nie przestrzegasz regulaminu i bijesz z godem na wojnie, na forum nie dajesz szansy innym tylko piszesz, że nie powinni dostać unbana nie mając żadnych dowodów na ich wine itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rochu1234    1

Dziękuje za wypowiedzenie się na mój temat.Dla mnie to wiele znaczy(to nie są puste słowa).Przepraszam jeśli kiedykolwiek cię uraziłem.XANDER tobie też dziękuje za wypowiedzenie się o mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Hm... mam nadzieję, że się poprawisz, dobrze każdy zasługuję na drugą szansę jestem na TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rochu1234    1

Przepraszam cie Xander,jeśli cie urażę,ale nikomu nic nie obiecywałem.Philipowi powiedziałem że kiedyś może polecę jego "hotel".Nie mówiłem mu że ma mi dawać jestem na tak.Co korupcja to nie ja.Przepraszam jeśli cie jakoś obraziłem.I co Kerorro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Nic podobnego w tym stylu nie było. Powiedziałem najpierw, że zagłosuję na ciebie rochu i spytałem się, czy nie obejrzał by mojego hotelu. Rochu odpowiedział, że jest on ładny i...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Podanie nie jest zrobione na "odwal się"... Wiem że przeszłości na serwerze nie masz za różowej, ale każdy może czasem popełniać błędy wiec co do Ciebie to się jeszcze zastanowię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...