lukiesz 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Nick w grze:LukieszImię:ŁukaszWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):16 Lat.Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Komendy serwera- 100%, setowanie itd.Projekty (screeny, opis): Nie jestem zbytnio budowniczy;) Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Miałem kid moda, ale odszedłem i tego właśnie żałuję.Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Nagrywam na yt.Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):No tak jak wcześniej byłem, czyli 2-4 h. Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Od początku mapy(oczywiście od samego czasu byłem kid modem)Dlaczego właśnie Ty?: Znam się na rzeczy, jestem już znany u administracji, gracze mnie znają, większych problemów ze mną nie będzie. Mam nadzieje że zostanę obdarzony zaufaniem i gracze nie będą mnie brać za wroga;)Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Lubię grać na tym serwerze, gracze już mnie znają, byłem kid modem od początku tej mapy.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Ekipa powinna darzyć się zaufaniem, a właśnie nie widać tej ekipy, no gdyż co chwila ktoś odchodzi, ktoś już ma wywalone na serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 1 Styczeń 2012 Ja jestem ZA, Nie było z nim problemów, dobrze wykonywał obowiązki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 1 Styczeń 2012 jestem ZA ścianą...jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Bardzo klarowne i przejrzyste podanie. Chociaż ciebie Łukaszu nie znam i tak jestem ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadPet 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Zaaaa Jestem Zaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 1 Styczeń 2012 Jestem jak najbardziej za. Pamiętam, że gdy rozpoczynałem swoją przygodę z rangą KidModa on, zawsze udzielał mi pomocy, gdy pewnych rzeczy nie wiedziałem. Nie widze przeciwwskazań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel980 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Jestem na Tak chociaż nie widzę cie na serwie ale może się mijamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Styczeń 2012 Jestem zaaa.Mimo, że miałem kiedyś z tobą problemy to wchodzisz na serwer i odwalasz swą robotę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Styczeń 2012 Jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 22 Styczeń 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach