Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lukiesz

Podanie Lukiesz

Rekomendowane odpowiedzi

lukiesz    0

Nick w grze:Lukiesz

Imię:Łukasz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):16 Lat.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Komendy serwera- 100%, setowanie itd.

Projekty (screeny, opis): Nie jestem zbytnio budowniczy;)

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Miałem kid moda, ale odszedłem i tego właśnie żałuję.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Nagrywam na yt.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):No tak jak wcześniej byłem, czyli 2-4 h. :)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Od początku mapy(oczywiście od samego czasu byłem kid modem)

Dlaczego właśnie Ty?: Znam się na rzeczy, jestem już znany u administracji, gracze mnie znają, większych problemów ze mną nie będzie. Mam nadzieje że zostanę obdarzony zaufaniem i gracze nie będą mnie brać za wroga;)

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Lubię grać na tym serwerze, gracze już mnie znają, byłem kid modem od początku tej mapy.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Ekipa powinna darzyć się zaufaniem, a właśnie nie widać tej ekipy, no gdyż co chwila ktoś odchodzi, ktoś już ma wywalone na serwer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Ja jestem ZA, Nie było z nim problemów, dobrze wykonywał obowiązki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

jestem ZA ścianą...

jestem na TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Jestem jak najbardziej za. Pamiętam, że gdy rozpoczynałem swoją przygodę z rangą KidModa on, zawsze udzielał mi pomocy, gdy pewnych rzeczy nie wiedziałem. Nie widze przeciwwskazań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Jestem zaaa.

Mimo, że miałem kiedyś z tobą problemy to wchodzisz na serwer i odwalasz swą robotę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...