Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Elros

Rezygnacja z rangi Architekta.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elros   
Gość Elros

Informuję, że w dniu 01.01.2012r. rezygnuję z rangi Architekta na serwerze freebuild.pl

Powodem rezygnacji jest nagonka na moją osobę, jak również zakłamanie i dwulicowość obecnej administracji - w szczególność Zniesmaczonego.

Myślałem, że po rozwiązaniu konfliktu z Siarczkiem, sytuacja się polepszy, jednakże zawiodłem się. Myślałem, że Zniesmaczony to osoba, z którą można współpracować na zasadzie partnerstwa i dane słowo ma swoją wartość. Jednak jak pokazały wydarzenia ostatnich dni - jest w istocie osobą obłudną i kłamliwą.

Nie godzę się na traktowanie mojej osoby jako zbędny czynnik na serwerze. Jako Architekt wkładałem całe serce w pracę na rzecz serwera i jego rozwoju. Co prawda doszło do kilku nieporozumień z administracją, ale myślałem, że sprawy te zostały wyjaśnione i zapieczętowane.

Myliłem się, po raz kolejny zaufałem nieodpowiedniej osobie. Myślałem, że ranga administratora zobowiązuje do szczerości i szacunku wobec drugiego człowieka.

Zniesmaczony chciał mnie usunąć z serwera praktycznie od samego początku. Jak widać osiągnął przy pomocy intryg, oszczerstw, kłamstw i nadużywania stanowiska swój cel. Nie wspomnę o nasyłaniu na mnie szpiega i donosiciela w osobie TwistedFakes... Zniesmaczony nie raz i nie dwa powtarzał mi, że na każdym kroku można znaleźć lepszego budowniczego ode mnie i gdyby nie wsparcie ze strony Rabusia już dawno by mnie wyrzucił z ekipy. Tak więc proszę o USUNIĘCIE wszystkich moich budowli, włącznie z dzielnicą średniowieczną.

Dziękuję w szczególności graczom za miłą grę.

Jednocześnie przepraszam was drodzy gracze za wszystkie błędy.

Zapewne odpowiedź administracji będzie stekiem bzdur i oszczerstw, ale nie obchodzi mnie już to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Elros proszę nie odchodź mi się twoje budowle bardzo podobają jesteś wspaniałym architektem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Wydaje mi się drogi JKM że częste kłótnie nie były przyczyną mojej osoby . To ja ciebie wybraniałem i to ja próbowałem załagadzać jakiekolwiek sytuacje .Dostawałeś bardzo dużo swobody na serwerze niż np. swajner który także dobrze buduje .

Jako administrator nie pozwolę aby jakikolwiek gracz czy nawet Rabus łamał regulamin serwera . Budowałeś na mapie głównej, chodź nie dostawałeś na to naszej zgody . Wystarczyło poczekaj jedynie kilka dni :)

Ktoś jednak musi tutaj trzymać porządek, a ze nie umiałeś się dostosować to nie moja wina .

Twoje budowle zostaną usunięte w ciągu 48 godzin, jednak malbork w ciągu 7 dni z przyczyn ze musimy poprzenosić wszystkie działki graczy, firmy itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Myślałem że. uda nam, się zapomnieć o przeszłości i zbudować lepsze jutro na FB, zrobiłeś co chciałeś. pozdrawiam i powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
okonmateo    0

Oj JKM proszę wróć nie dramatyzuj tak bez ciebie i twoich budowli serwer strasznie ucierpi a szczególnie malbork :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Ja też bardzo chciałbym, żeby JKM_Elros został na serwerze. A co do Malborku to pewnie wszystkie działki graczy zostaną przeniesione gdzieś indziej tyle, że skrzynki trzeba będzie pewnie gdzieś sobie samemu przenieść tyle, że co mają zrobić gracze którzy nie mają 2 działek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Działki zostaną tam gdzie są a malbork zostanie zamieniony jedynie na coś lepszego:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

Nie elros nie odchoć :'(

:

A jeśli chodzi o malbork właśnie na singlu buduje zamek zeby zrobic ss i wstawic na forum muglbum pomuc w budowaniu ponieważ uwielbiam budować to coś co kocham w MC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TwojaFarma    13

Szkoda Elros Ze odchodzisz... szkoda ze w takich okolicznościach.

Jak widzialem tą uterczke z Siarczkiem, a później jak się na forum pogodziliście, to myślałem że będzie już tylko lepiej, a tu taki wałek wyszedł :/

Fajnie by było jakbyś wrócil... no ale wszystkie mosty już chyba spalone :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Zniesmaczony pragnę ci przypomnieć że ja osobiści kupiłem tam działkę pod firmę właśnie ze względu na zamek. I tu moje pytanie czy jeśli gracze nie zechcą dalej mieć tam działek ze względu na brak zamku, zostanie im zwrócony ich wkład finansowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

W zaistniałej sytuacji wydaje mi się że możemy dojść do ugody pomiędzy stronami i uda nam się wymyślić coś satysfakcjonującego obydwie strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Jeśli administracja wyrazi taką wolę, to może zachować budowle na serwerze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Zważając na fakt, że wielu graczy prosi mnie o powrót na serwer, jak również rozwiązane zostały problemy administracyjne - chciałbym powrócić na serwer jako architekt i w dalszym ciągu przyczyniać się do jego rozwoju.

Proszę ekipę i administrację o wypowiedź w tym temacie. Niektórzy z was mogli odebrać moje wypowiedzi w skardze na adminów, jako atak na serwer, jednak moje działania w tym temacie miały tylko i wyłącznie na celu naprawę błędów i sytuacji na freebuild. Może i błędem było wypowiadanie się na forum, ale mleko się rozlało.

P.S. Krwawicu, możliwe że po dyskusji w skardze nie będziesz chciał mego powrotu, ale czyż w łonie każdej grupy nie zdarzają się konflikty i ruchy reformatorskie? Myślę, że główny powód przez który byłem zmuszony odejść z ekipy jest już przeszłością, więc proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby :)

Jeśli popełniłem błędy - z całego serca przepraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1

Jak na mój gust, niedawno zasklepionych ran nie należy rozdrapywać, tym samym jestem za przywróceniem. Weźcie pod uwagę wkład w rozbudowę wizualną serwera jaki został przez Elrosa wniesiony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0

Jestem Za tym by Elros wrócił do nas, bo jego budowle są wyśmienite takie jak swajnera, u mnie elros zawsze będziesz mile widziany. ( To ja natchnołem cię na ten domek z wełny :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Jestem ZA. Hmm nie wiem co napisać :D , ale przez ten krótki czas zrobił wiele dla serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...