Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Dlaczego 10 lat to za mało na na KidModa jak ktoś nie zachowuje się jak dziecko i jest przygotowany umysłowo to czemu nie może być kidModem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 1 Styczeń 2012 miko widziałem twoje zachowanie dzisiaj... bana też bez powodu na 72h nie dostałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 1 Styczeń 2012 Hahahhahah przygotowany umysłowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Dostałem bana? Nieeeee Ktoś inny na 72h dostał ja dostałem na 48h ale mnie odbanowal po 5 minutach ale dostałem muta na 24h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 1 Styczeń 2012 Wątpię by osoby, które mają 10 lat były gotowe na KIdModa, jego obowiązki, prace itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Kiedy ja na ts? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miko004 2 Napisano 1 Styczeń 2012 Wątpię by osoby, które mają 10 lat były gotowe na KIdModa, jego obowiązki, prace itp.Wątpię by osoby, które mają 10 lat były gotowe na KIdModa, jego obowiązki, prace itp.Może nawet nie KidMod ale i tak są dyskryminowani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 1 Styczeń 2012 Kto? Jak? Uwierz mi, że wszyscy staramy się byście mieli jak najmilszą rozgrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 1 Styczeń 2012 W jaki sposób są dyskryminowani? Na KidModa jest określony warunek 15 lat można to jak już kolega wyżej powiedział nagiąć o pół roku ale nie o 5 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 1 Styczeń 2012 Tak samo jak na prawo jazdy, pójdziesz do instruktora z wiekiem 10lat i poprosisz o prawko to wiesz... Zrozum, najpierw dorośnij, to są ograniczenia wiekowe tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Dlaczego 10 lat to za mało na na KidModa jak ktoś nie zachowuje się jak dziecko i jest przygotowany umysłowo to czemu nie może być kidModem?"Dlaczego 10 lat to za mało na na KidModa jak ktoś nie zachowuje się jak dziecko i jest przygotowany umysłowo to czemu nie może być kidModem?" Trzeba być dojrzałym umysłowo a ty najwyraźniej nie jesteś skoro nie potrafisz zaakceptować, tego że nie nadajesz się na KidModa tylko się kłócisz- i to właśnie świadczy o tym jaki jesteś dojrzały ^_^ a z tego wynika, że nie bardzo. Jak będziesz starszy to to zrozumiesz ^_^ i mam nadzieję, że nie będziesz powtarzał, że jesteś dyskryminowani, bo nie jesteś tylko ty tak myślisz. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rochu1234 1 Napisano 1 Styczeń 2012 Bierz przykład z Twisteda ma 17 lat(Popraw mnie jeśli się myle)I zobacz jak się zachowuje odpowiedni KidMod powinien nawet Moda dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel980 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Dziecko zrozum masz 10 lat wiec jesteś dzieckiem Nie Jesteś gotowy psichicznie jak by ci jakiś gracz zadał jakieś pytanie Nie dał byś rady Sam przyznałeś w swoim podaniu że rezygnujesz to poco poruszasz ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 2 Styczeń 2012 @ UPTy masz 13 lat więc za stary nie jesteś. Denerwuje mnie gdy ktoś w takim wieku wyzywa wszystkich od dzieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sysek 6 Napisano 2 Styczeń 2012 Dlaczego 10 lat to za mało na na KidModa jak ktoś nie zachowuje się jak dziecko i jest przygotowany umysłowo to czemu nie może być kidModem?już samo złe użycia słowa - dyskryminacja - już dyskwalifikuje Ciebie jako kid moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel980 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. przepraszaam cię bardzo raczej 10 lat to dziecko a 13 to nastolatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris07z 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Woooooow pawel980 a wiedziałeś, że jak masz 18 lat to w Polsce jesteś pełnoletni, a i dzięki, że powiedziałeś mi, że jestem nastolatkiem bo nie wiedziałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach