Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Caymanos

Problem z wejsciem na serwer multiplayer Premium

Pytanie

Caymanos    0

A więc tak mam orginalnego MineCraft'a ale jest mały problem nie moge wejść na ani 1 serwer multiplayer premium chociaz ze mam Oginalnego ale w tym rzecz ze mi nie wyskakuje You don't Premium tylko jest napisane Logging in... długo się ładuje po momencie wyskakuje mi komunikat "Connection Lost " i w 2 linijce Internal client error.java.net.connectexception.Connection timed out: connect. Prosze po pomoc. Z Góry Dzięki :)

PS: Miałem też tak na swoim serwerze wyłączyłem i już nie miałem problemu z wejściem poprostu nie pokazuje mi sie komunikat "You don't premium" czy jakoś tak jak ktoś się już z tym spotkał Prosze o pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Becik    11

Temat do zamknięcia. Wychodzi na to że założyłeś se konto i myślisz że masz premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Becik    11

Usuń cały folder z Minecraftem i pobierz na nowo. Bo pisze że coś z klientem masz i na bank grałeś kiedyś na piracie i to może z tego wynikać. Zrób to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Caymanos    0

No Becik niestety już to robiłem moi koledzy też grali na swoich nickach na PIracie a teraz normalnie smigaja na Premium ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Becik    11

Z tego co tam pisze coś możesz mieć coś z łączem. Spróbuj wejść na jakiś serwer z minecraft.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Becik    11

Skoro ci się nie udało wejść na żaden serwer minecraft.pl to może sprawdź firewalla

Nie ma odpowiedzi od dawna, daruj sobie :( //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75

Gdzieś czytałem że podobno czasem występuje taki bug który zamiast poinformować o czymś innym pisze że nie masz premium. Sprawdź, może po prostu serwer jest pełny, może nie jest zaktualizowany na 1.1 i wyskakuje akurat ten bug??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...