Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Paweł Pietraczyk

Podanie pawel980

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze: pawel980

Imię:Paweł

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): mam 13 lat i pół

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): znam podstawowe komendy

komend do cuboida nauczę się szybko

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: mam range GOLD fb.minecraft.pl to 1 serwer na jakim gram z minecraft.pl

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): w tym akurat nie

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):Przeszkadza mi szkoła ale spędzam po 2-3 godziny dziennie

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Nie pamiętam kiedy zaczełem bo zmieniałem serwery ale ok. 1 - 2 miesięcy

Dlaczego właśnie Ty?: ponieważ lubię spędzać czas z innymi osobami lubię pomagać innym osobom a w szczególności początkującym . Można mi zaufać .

Inne (coś od siebie, o sobie itp. Jak wspomniałem mam na imię Paweł interesuje się grami ale nie gram w nie za dużo najwięcej czasu spędzam przy Minecrafcie i League of Legends. Interesuje się jeszcze piłką nożną i czasami lubię oglądać mecze filmy mnie nie kręcą . Moja ulubiona książka to ''Ten Obcy ''

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ bez współpracy za dużo się nie osiągnie . Weś my takiego Admina , Moda lub KidModa siedzi na serwerze i sam musi ogarnąć po 55 osób ale nie ma to jak pomocna dłoń zawsze można wspomóc kolege w potrzebie . Są też ludzie któży robią tak zwaną '' Totalną Olewkę '' tacy ludzie nie zasłógują na Pomoc od innych ponieważ sami jej nie potrafią okazac.

To Tyle Co Mam Do Napisania Jeśli Się Coś Nie Spodoba Zrozumiem To

Dziękuje że chociaż otwożyliście moje podanie

Pozdrawiam : pawel980

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

Chciałbym dodać że kocham i umiem budować więc moge jeszcze na Architekta

Pozdrawiam pawel980

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

13 i pół to trochę za mało sądzę że to by było nieuczciwe względem innego gracza jestem przeciw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pawel980    0

Jesteś przeciw ponieważ się pokłóciliśmy a nie że mam 13 i pół.

PS: rafcio29187b czerwony kolor jest dla administracji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Jesteś przeciw ponieważ się pokłóciliśmy a nie że mam 13 i pół.

PS: rafcio29187b czerwony kolor jest dla administracji

pokłóciliśmy się dzisiaj a nie wczoraj zresztą nie nadajesz się na KidModa jesteś za młody i mało doświadczony. Więc nie tłumacz się że się z tobą pokłóciłem ^_^ Co dziwne ja się pokłóciłem z kontem pawel980 a nie z Pawłem pietraczykiem, więc mam rozumieć, że masz dwa konta na jedną osobę? :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unknown_    0

pokłóciliśmy się dzisiaj a nie wczoraj zresztą nie nadajesz się na KidModa jesteś za młody i mało doświadczony. Więc nie tłumacz się że się z tobą pokłóciłem ^_^ Co dziwne ja się pokłóciłem z kontem pawel980 a nie z Pawłem pietraczykiem, więc mam rozumieć, że masz dwa konta na jedną osobę? :huh:

Podbijam, kidmoda dostają zazwyczaj ludzie przynajmniej piszący poprawnie po polsku a u Ciebie to tak troche ta poprawna polszczyzna kuleje nie da się tego niestety ukryć. Poza tym trochę krótkie to podanie + przypominam że multikonto jest równoznaczne z otrzymaniem permamentnego bana. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Paweł radzę ci usunąć jedno z kąt zanim o tym dowie się administrator ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

I co w zwiąsku z tym? grozisz mi? myślisz że się ciebie boję :> Nic mi nie zrobisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz

a jak by co rafcio sieć cicho bo starszy to ode mnie nie jesteś

Po pierwsze nie doubluj postów.

Po drugie po przeczytaniu tego - jestem przeciw.

Dlaczego?

KidMod powinien mieć wszystkie komendy wykute na pamięć! Z resztą Twoja ortografia......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...