Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
qwote

Pomocy, prosze !

Pytanie

qwote    1

Siemanko, gdy włączam grę, loguję się, wyświetla mi się czarny ekran i po chwili gra się wyłącza. Pomóżcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

qwote    1

Już rozumiem wasze podejście do tematu, przygotujcie się na hejt. NIKT ale to NIKT nie podał mi żadnego sensownego rozwiązania (no może za wyjątkiem Lesqx). KAŻDY zlewa temat. Tak najlepiej jest wy***ać 1000000000 zł na kompa bo gra nie działa. Minimalne wymagania gry są spełnione, więc dlaczego gra nie działa ?? Założyłem przed chwilą nową kartę graficzną z jakiegoś złoma który stał w koncie, nie jest najnowsza ale lepsza od tamtej Radeon 9250 I CO ? JEST TO SAMO. Proszę was ostatni raz o pomoc, ale jakąś sensowną, a nie wymijające odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Tak najlepiej jest wy***ać 1000000000 zł na kompa bo gra nie działa.

Nie mam pojęcia co za serwerownie budujesz ALE Your Argument Is Invalid.

Minimalne wymagania gry są spełnione, więc dlaczego gra nie działa ??

Jakie minimalne? Minecraft nie doczekał się oficjalnych wymagań sprzętowych a twój piec jest po prostu za stary jak i software na nim.

XP ma 10 lat i problemy ze wsparciem MC zaczęły się w drugiej połowie bety, GPU masz antyczne, skończę na tym, ramu masz (na minimum) o połowę za mało, kwestię procesora który dawałby koło ~25FPS pomińmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qwote    1

Dobra, z wami to tylko się powiesić można, a i tak powiecie że sznur za słaby. k**wa czytając sam raport błędu odkryłem, że problem nie tkwi w karcie graficznej, tylko jest coś z javą tylko powiedzcie mi co !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

KUP KOMPUTER a nie na C-64 grasz. Pieprzysz bzdury i zachowujesz się jak dziecko. Do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Masz nvidię 5200FX i problem tkwi w ATIOGLX.dll

Funfact, to skrót od ATI OpenGL, co robi sterownik ATI z kartą Nvidii? Zapytaj sam siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qwote    1

No k**wa na prawde ? Nie może być tak że jeden człowiek ma dwie inne karty graficzne ? Jeśli tak myślisz to chyba cie suty pieką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Nie może być tak że jeden człowiek ma dwie inne karty graficzne?

W jednym piecu? Owszem, mogą być ale na miłość boską, żeby nie zamordować systemu nie mogą być one różnych producentów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

No k**wa na prawde ? Nie może być tak że jeden człowiek ma dwie inne karty graficzne ? Jeśli tak myślisz to chyba cie suty pieką.

No serio, tą drugą grafę to chyba siłą w PCI wsadziłeś -___________- 10 lat temu nikt o SLI nie myślał. Gdyby to był dzisiejszy sprzęt to jakoś się da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qwote    1

Ja pier**le jakie dzieci. MÓWIŁEM ŻE ZMIENIŁEM KARTĘ NA ATI I ZAINSTALOWAŁEM NOWE STERY DZIECI .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Poddaje się.

Tak kręcisz z jednej skrajności w drugą, jeden wielki burdel jest, dziwie się że są na tym forum jeszcze ludzie którzy starają się pomóc.

Zresztą, jak się taki dorosły znalazł co z errorloga wyczytał powód problemu, napraw go sam ubermegaspecmajstrze.

tl;dr

Komp to złom, burdel w sterownikach, tak stary sprzęt nie wspiera hybrydy ATI i Nvidii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qwote    1

Jeszcze się zdziwicie skurwinsyny jak to zadziała, temat do zamknięcia. A tak PS Jesteście ch*je DALIŚCIE SIĘ OJEBAĆ JAK DZIECI ALE NARAZIE NIE POWIEM WAM CZEMU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...