Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BuKK4K3

Odwolanie od bana michiz (X-ray)

Rekomendowane odpowiedzi

Torres70    76

Ale ty nadal nie rozumiesz. Jak on wróci na serwer to powinien mieć golda przez te pół dnia. I nie mów mi tu, że nie utracił golda, bo utracił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Ale ty nadal nie rozumiesz. Jak on wróci na serwer to powinien mieć golda przez te pół dnia. I nie mów mi tu, że nie utracił golda, bo utracił.

Człowieku ogarnij się, albo jesteś taki tępy, że nie rozumiesz co do ciebie wszyscy mówią, albo specjalnie chcesz się kłócić. Czy ty nie rozumiesz że on nie stracił tej rangi tylko mu się najzwyczajnię w świecie skończyła! Dostał tylko bana i zapewniam cię, że on ją miał do końca dnia! ^_^ Moja wina że sprowokował moderację do bana!?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

To załóżmy taką sprawę : Pan Y kupuje golda na miesiąc. Podczas okresu posiadania golda nagle dostaje karę za to, że pochwalił się x-rayem, którego wcale nie miał. Albo powinien mieć zwrócone pieniądze (w tym wypadku 1 zł), albo powinien po odczekaniu kary nadal mieć golda, na okres, który jeszcze przypadał mu przed zbanowaniem. Mam nadzieję, że wreszcie mnie zrozumiałeś ;x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Prawda jest taka, że admin nie wykonał swojej pracy (ma psi obowiązek sprawdzić czy to prawda), a gracz zachował się głupio. Ktoś z was dawał tu jakąś metaforę z sądem, coś tam o morderstwie. Ja bym powiedział, że brzmiałaby ona: Nie mam pistoletu, ale przyznaję się do winy.

Rozwiązanie problemu xrayowców: Orebfuscator. I nie będzie już cheatowania. Jeśli administracja nie ma zamiaru odbanować go, to apeluję o zamknięcie tematu, bo zbędny spam się robi. Ah, nie jestem za żadną że stron: obydwie są winne. Mnie tu nie było.

A ten Gold? Powiem tak: odebranie dostępu do posiadanego dobra (rangę ma, ale grać nie może, bo ma bana) to to samo co odebranie dobra. Lecz mimo wszystko serwer zobowiązuje się do pełnienia usługi przez jeden dzień. A to, że gracz nie może z niej korzystać i że swojej, i z czyjejś winy, to w sumie serwera nie obchodzi. Gold powinien zostać zwrócony na kolejne 12h (lub pieniądze) tylko wtedy, gdy spór zostanie rozpatrzony na korzyść gracza, ponieważ w tym momencie uzna się winę admina, więc dostęp do usługi był uniemożliwiony przez Usługodawcę. Jeżeli jednak uzna się winę gracza, zwrot pieniędzy / rangi nie należy się, gdyż dostęp do usługi został uniemożliwiony z jego własnej winy. Mam nadzieję, że jasno to opisałem.

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Jak już wspomniałeś, mod/kidmod ma obowiązek sprawdzić czy chwalący się mówi prawdę. Pozdrawiam i życzę powodzenia Bukkowi w tej sprawie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Jak już wspomniałeś, mod/kidmod ma obowiązek sprawdzić czy chwalący się mówi prawdę. Pozdrawiam i życzę powodzenia Bukkowi w tej sprawie :D

Człowieku za samo chwalenie się modem jest ban!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Trolololo. Kolejna skarga na michiz. Regulamin jest pusty ne temat wulgaryzmow. Poza tym jak juz zabraniacie rzeczy zakazanych w Rzeczypospolitej Polsce to jest to rownoznaczne ze dajecie nam przywileje jakie daje nam Rzeczpospolita Polska (m.in. konstytucja).

Konstytucja zapewnia mi wolnosc slowa, prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych. Prosze o odbanowanie oraz ukaranie kidmoda (np. zawieszeniem na kilka dni) gdyz banuje bezpodstawnie i najpierw cos zrobi a potem pomysli.

P.S.:

Napisalem na /zawolaj nie na say: "wyjeb ta (nick) z mojej chaty".

Prosze o dostarczenie screenow przez kidmoda michiz i zalaczenie do tematu ; )

Msciwy, oj msciwy ten moderator. Nie umie przegrywac.

Tak wgl. ogarnij klawiature albo na douczanie isc bo u ciebie napis zalozmy konsystucja by wygladal tak: "onksyutucja".

Screen:

a2b524f6023d.png

I domyslaj sie o co dla analfabety chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Screen:

zapodaj.net/images/a2b524f6023d.png

I domyslaj sie o co dla analfabety chodzi.

Po prostu "Y" nie wcisnąłem i tyle.

Regulamin jest pusty ne temat wulgaryzmow.

Po raz kolejny zacytuje regulamin :

5 Postanowienia końcowy

• O długości i wysokości kary za przewinienia nie opisane w regulaminie decyduje osoba przyznająca ostrzeżenie

Nie dałem Ci bana tylko jaila za wulgaryzmy na /zawolaj :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Nie mam powodu by się mścic na tobie tylko wykonuję obowiązki. Dobrze wiesz, że wulgaryzmów nie tolerujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Ale to bylo na zawolaj a nie na say. Koles naprzeciwko mnie mial bana na 10 minut za to ze obrazil moderatora. Przesada troche michiz ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Ale to bylo na zawolaj a nie na say. Koles naprzeciwko mnie mial bana na 10 minut za to ze obrazil moderatora. Przesada troche michiz ; )

Ponieważ odsiedział już część :)

Poza tym 20 minut jaila to nie jest duzo ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BuKK4K3    0

Nie dosc ze z pisownia cos nie tak to jeszcze z pamiecia. 30 minut michiz , 30 minut.

Nie odsiedzial juz czesci bo widzialem jak go wsadzil bylem przy tym i pojawilo sie 10 minut.

Michiz nie wiem czemu ale 3 graczy mi na PW tutaj napisalo "zostaw ta sprawe z debilem nie wygrasz" ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Moim zdaniem te sprawy są kompletnie idiotyczne za pierwszym razem BuKK4K3 groził sądem bo mu złotówki było szkoda ( Moim zdaniem bardzo dobrze, że dostał ban'a ) a teraz o to, że dostał jail'a na 20 czy tam 30 min. GŁUPOTA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Zamykam, już drugi temat powstał.

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...