Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
okonmateo

Skarga na minecrafto1 z powodu x-raya .

Rekomendowane odpowiedzi

Rafcio29_PL    0

z widoczności zero zauważył diamenty widoczność 0% jest równa x-rayowi powinien dostac bana. Ja bym mu dał na 2 miesiące a nie perma. Ale decyzje podejmuje administrator ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Znalazł 3 razy złoża diamentów w krótkim odstępie czasowym, co do widoczności to nie był bym tego taki pewny Rafcio, bo ja też bardzo często znajduje coś na widoczności równej 0 co nie znaczy, że mam x-ray'a, ponieważ ja gram zawsze na brightness 100 % i w dodatku mam monitor podkręcony na 100 % jasności ekranu więc ja widzę wszystko bez pochodni pięknie i nie mam x-ray'a. Więc po samej widoczności Administrator nie powinien oceniać czy ktoś ma x-ray'a czy też go nie ma, lecz po tym ile znalazł danego surowca i w jakim odstępie czasowym. To jest moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Znalazł 3 razy złoża diamentów w krótkim odstępie czasowym, co do widoczności to nie był bym tego taki pewny Rafcio, bo ja też bardzo często znajduje coś na widoczności równej 0 co nie znaczy, że mam x-ray'a, ponieważ ja gram zawsze na brightness 100 % i w dodatku mam monitor podkręcony na 100 % jasności ekranu więc ja widzę wszystko bez pochodni pięknie i nie mam x-ray'a. Więc po samej widoczności Administrator nie powinien oceniać czy ktoś ma x-ray'a czy też go nie ma, lecz po tym ile znalazł danego surowca i w jakim odstępie czasowym. To jest moje zdanie.

Drogi chrisie nie wiem czy wiesz, że plugin nie kłamie zresztą na jeden chank generuje się określona ilość surowców (w tym przypadku diamętów) chank ma wymiary 16x16 skoro co kilka sekund znajdował diamęty musiał mieć x-raya. powinien dostać bana ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Poczekajmy do wieczora bo Administratorzy wchodzą dopiero wieczorem. Moim zdaniem jest wystarczająco dużo dowodów powinien dostać bana -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...