Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BadPet

Podanie BadPet

Rekomendowane odpowiedzi

BadPet    0

Nick w grze: BadPet

Imię: Łukasz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Uczę się WE, znam podstawowe komendy operatora, komendy w grze w miarę, ale mogę o czymś przeczytać i nauczyć ;) Mogę się nauczyć tylko nie każcie mi wkuwać mi mechaniki ...

Projekty (screeny, opis): Pomagałem odrobinkę budować Hogwart. (Baardzo mało),a także takie malutkie Zniesmakowe królestwo ;) Budowałem tam całkiem dużo. W szczególności mury.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Stanowisko: Gracz, jednodniowy gold.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Nie brałem udziału w żadnych filmach na 100%.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Tygodniowo około 21h, dziennie około 3-4h

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Na serwerze gram od lipca bodajże. Nie dam sobie głowy uciąć ale wiem, że grałem przez większość wakacji.

Dlaczego właśnie Ty?: Staram się być jak najbardziej ogarnięty, pomagać graczom, czasem mnie troszkę ponosi ale staram się szybko to opanować. Bardzo irytuje mnie to gdy gracze piszą z wielkimi błędami ortograficznymi lub zdaniami typu: "Ej bendziesz mojim kolegom?"

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Lubie gry na PC (strzelanki), znam dużo osób na tym serwerze i niekoniecznie muszą to być wrogowie :)Interesuję się także w miarę sportem. Posiadam także niemałe doświadczenie w pływactwie :) (6 złotych medali, 4 puchary, 1 srebrny)

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ kłótnie, lenistwo itd. mogą doprowadzić do rozpadu ekipy :) Bardzo ważna jest dla mnie współpraca, ponieważ człowiek nie jest w stanie sam ogarnąć 17328 osób

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BadPet    0

O to chodzi żeby się rzucały w oczy ;) Ale jak kolorek nie odpowiada to napisz jaki może być. Z chęcią zmienię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

Najlepiej w ogóle je usuń, dodaj tylko pogrubienie :) Naprawdę bolą od tego oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Dobra ludzie, jedyne, co napisaliście, żeby usunął kolorki, ale nie napisaliście czy się zgadzacie, aby był KidModem czy nie.

Ja osobiście jestem niestety na NIE.

Sam chyba wiesz dlaczego, ale jeśi nie, to pytaj na TS ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
OsekPosek    0

Ja też jestem jak najbardziej za ponieważ bedpet zna bardzo dużo ludzi i utrzymuje dobre relacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Ja też jestem jak najbardziej za ponieważ bedpet zna bardzo dużo ludzi i utrzymuje dobre relacje.

Osobiście nie znam dobrze BadPeta, więc wstrzymuję się od opinii,

ale to że za dużo ludzi i utrzumuje z nimi dobre relacje nie mają się do bycia KidModem :)

To tyle, dziękuję.

Edit:

Może nie tyle nie mają w ogóle nic, ponieważ wiadomo że jeżeli ktoś nic nie pisze, nie rozmawia z ludźmy, bądź nie jest z nimi w dobrych relacjach to nie będzie dobrym kandydatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BadPet    0

Dobra ludzie, jedyne, co napisaliście, żeby usunął kolorki, ale nie napisaliście czy się zgadzacie, aby był KidModem czy nie.

Ja osobiście jestem niestety na NIE.

Sam chyba wiesz dlaczego, ale jeśi nie, to pytaj na TS ;]

Po rozmowie na TS'ie z Kexanem dowiedziałem się tylko tego:

-Kexan, a więc pytam o co chodzi?

-.... ..... .. . .... . .. . .. . . . .. . . .

-No o co chodzi mi powiedz?

-... . . .. .. ... .. .... .. .. .. . . .. . ..

-No pytam się o co chodzi?

- Nie wiesz o co chodzi?

-Nie, nie wiem o co chodzi.

-.. ... .. . . .. ..... ... ... ... ... . .

-Kexan pytam się coś.

-Dalej nie wiesz o co chodzi? Nie rozumiem

-No nie nie wiem o co chodzi

-.......................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rochu1234    1

Przeczytałem znam tego gracza i powiem wam prawdę on jest naprawdę spoko.Uczynny ogarnięty spoko gość.Polecam będzie dobrym kidem.Jestem za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Trochę nie składnie... jestem na nie - lecz poczekam jeszcze na wypowiedzi innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...