Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Schibowski

Ban za reklame

Rekomendowane odpowiedzi

Schibowski    6

Chciałbym sie odwołać od bana na serwerze FB ponieważ nie reklamowałem wlasnego serwera tylko nasz RP na minecraft.pl czy to sie zalicza do reklamy??? jeśli tak to bardzo przepraszam i obiecuje ż etakiego czegoś już niebedzię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Dobrze by było gdybyś dołączył screena z tą reklamą albo miał jakiś światków, ewentualnie administrator mógłby to sprawdzić w logach. Jeśli naprawde reklamowałeś minecraft.pl to dostaniesz powinienieś dostać raczej unbana, a jeśli nie to ban jest słuszny. Czy mógłbyś napisać na ile go dostałeś? ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Ten server, który tu napisałeś nie należy do Rabusa_PL więc ban jest słuszny. Przykro mi :( Mógłbyś poprosić o złagodzenie kary, albo wogólę napisać nowy temat z przeprosinami. Mam nadzieję, że cię odbanują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

Cytat:Ten server, który tu napisałeś nie należy do Rabusa_PL

cytat:Ja nienapisałem Ip tylko powiedziałem zapraszam na nasz minecraftowo.pl owy

nie napisalem że to serwer rabusa tylko ze to serwer minecraft.pl (choc to w sumie to samo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Cytat:Ten server, który tu napisałeś nie należy do Rabusa_PL

cytat:Ja nienapisałem Ip tylko powiedziałem zapraszam na nasz minecraftowo.pl owy

nie napisalem że to serwer rabusa tylko ze to serwer minecraft.pl (choc to w sumie to samo)

ale ten który dał ci bana zrozumiał to jako ip servera innego niż servery minecraft.pl ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Nick osoby która dała bana i ip serwera.

Rolecraft?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

Znalazłem ten ban na McBans :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Wydaje mi się, że twoja reklama została zrozumiana jako ip serwera.

Wyraznie napisałem że RP jest poprostu otwarty ze wzgledu na ciagle prace oraz White List.

nienapisałem w moim poscie nawet ip tylko RP

Jeżeli reklama serwerow należacych do minecraft.pl jest uznawana za reklame to bardzo przepraszam i prosze o rozsądną decyzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

....

Powaliłeś całe forum głębią tego posta! Uroczyście wręczam Ci nagrodę - +1 do warna. Gratulacje! //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...