szata_2001 1 Napisano 30 Grudzień 2011 jest spokojny dzien i zdawało sie że nikt tego nie popsuje, ale 2 włamywaczy wlamalo sie do mojego domu i zabilo 5 psów.Ja się bardzo do nich przywiszalem ma moich oczach je zabili ja prosze o PERM BANA DLA NICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z góry dziekujeszata_2001 and amek265 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość C4mil Napisano 30 Grudzień 2011 trzeba było lepiej pilnować zwierząt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesqx 7 Napisano 30 Grudzień 2011 trzeba było zrobić Iron Door, i zawsze po wyjsciu zabierac guzik otwierajacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiek69 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Morderdcy. ;/ Podaj ich do sądu albo co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 2 Styczeń 2012 To niech admin zobaczy (logiem) kto otwierał i zamykał drzwi, wtedy będzie wiadomo komu dać bany a psy można zawsze zrespawnować ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Nic ci ze skrzynek nie po ukradali.Tylko tyle co psy ci zabili.Perm za coś takiego? Z kąd ty spadłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 12 Styczeń 2012 Szata ma już bana. Nie ma co odswiezac tego tematu. Do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 13 Styczeń 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach