Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Elros

Skarga na Siarczka.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elros   
Gość Elros

Siarczek - jaki jest każdy widzi (cytując oświeceniową encyklopedię).

Niestety jestem zmuszony złożyć skargę na tego użytkownika, albowiem moderacja jest najwyraźniej bezsilna.

Zarzuty:

-grief domu,

-wyzwiska na czacie,

-budowanie penisów gdzie popadnie,

-zastraszanie moderacji.

-straszenie mojej osoby banem i skargą u Rabusia, oraz utratą rangi.

Tolerowałem Siarczka i jego idiotyczne zachowania, do dzisiaj. Czyli do momentu kiedy okazało się, że nikt nie jest tej postaci w stanie kontrolować. Robi on na serwerze co mu się podoba i nie liczy się z innymi graczami.

Oczywiście liczę się z faktem, że pewnie Siarczek zacznie mnie wyzywać pod tematem, ale jego zdanie mnie nie obchodzi :)

Nie ma screenów, ale świadkami byli między innymi: swajner, DonR3dst0ne, damq, michiz, maciula i wielu innych graczy. Bardzo was proszę, żebyście się wypowiedzieli.

Edit.

W momencie pisania skargi, Siarczek zrównał mój dom z ziemią i zbudował grób - mój grób ;/

Krwawic widział grób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Byłem świadkiem rozmowy i rzeczywiście Siarczek przegiął. Człowiek który dla serwera zbudował tylko hotel obrażał Architekta, który zbudował jedne z najlepszych budowli na tym serwerze. Ogólnie patrząc na różne wypowiedzi Siarczka jest on arogancki i wręcz chamski no i oczywiście wszędzie odnosi się do faktu jak to on się zna z Rabusem(Green tego nie robi). Ogólnie zawsze mnie zastanawiały jego zasługi dla tego serwera i jego ranga. Moim skromnym zdaniem powinien być ukarany przykładnie, może zrozumie swoje zachowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Hotel Coca Cole Renifera xD Mikołaj i mało ? :D A co do Erlosa masz nauczkę za obgadywanie mnie za moimi plecami padlino :D Dewiza na dziś Szanuj Mnie a Ja szanuje Ciebie

UPDATE@ 1

To że jestem arogancki, chamski i wredny to każdy o tym wie ;p ale też nowość ;p jestem sobą nie udaje jak niektórzy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

@siarczek:

obitoo approved :cool:

UPDATE

@down:

ciekawe jak ty byś się czuł kiedy ktoś by cie obgadywał :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

"A co do Erlosa masz nauczkę za obgadywanie mnie za moimi plecami padlino"- co to miało być widać, że nie zależy ci na bycie na tym serverze jestem za tym aby Siarczek poniósł tego konsekwencje popieram Elrosa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

"A co do Erlosa masz nauczkę za obgadywanie mnie za moimi plecami padlino"- co to miało być widać, że nie zależy ci na bycie na tym serverze jestem za tym aby Siarczek poniósł tego konsekwencje popieram Elrosa

Jak mam się do niego zwracać? Jak on nie ma na tyle przyzwoitości żeby mi powiedzieć co do mnie ma prosto w twarz tylko obgaduje jak dziecko 10 letnie xd smutne i prawdziwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Jak mam się do niego zwracać? Jak on nie ma na tyle przyzwoitości żeby mi powiedzieć co do mnie ma prosto w twarz tylko obgaduje jak dziecko 10 letnie xd smutne i prawdziwe

Sorry, ale obserwuje to przez cały czas i to Ty jak dziecko się zachowujesz:/ Co do arogancji, chamstwa i wredoty to są czynniki ludzi dysfunkcyjnych jeżeli chodzi o jakiekolwiek społeczeństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Gdy wydarzenie miało miejsce byłem na serwerze. Widziałem perfekcyjne wymiany zdań obu architektów. Uważam, że czat ogólny przy 50 graczach spowity przekleństwami i docinkami nie jest odpowiednim miejscem na kłotnie. Odstrasza graczy od całego serwera. Czy nie lepiej wyjawić o sobie zdanie na ten temat w prywatnej rozmowie na ts-ie? Uważam, że ciagnięcie dyskusji na czacie było ruchem nieodpowiednim. Zaczepki czy też wylewne komentarze obu Panów powinny być ignorowane przez drugiego a cała rozmowa zakończona.

Elros wspomniał mnie jako świadka w poście wyżej więc wyraziłem swoje zdanie o tym zdarzeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Napisałeś Siarczku, że cię obgadywałem.

Napisz z kim, kiedy i co dokładnie powiedziałem.

Jakoś sobie takiej sytuacji nie przypominam ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Gdy wydarzenie miało miejsce byłem na serwerze. Widziałem perfekcyjne wymiany zdań obu architektów. Uważam, że czat ogólny przy 50 graczach spowity przekleństwami i docinkami nie jest odpowiednim miejscem na kłotnie. Odstrasza graczy od całego serwera. Czy nie lepiej wyjawić o sobie zdanie na ten temat w prywatnej rozmowie na ts-ie? Uważam, że ciagnięcie dyskusji na czacie było ruchem nieodpowiednim. Zaczepki czy też wylewne komentarze obu Panów powinny być ignorowane przez drugiego a cała rozmowa zakończona.

Elros wspomniał mnie jako świadka w poście wyżej więc wyraziłem swoje zdanie o tym zdarzeniu.

z tej wspaniałej wypowiedzi można wywnioskować ze Elros tez obrażał siarczka, czyli nie jest wcale taki "wspaniały". Jednym słowem napisał skargę na siarczka a o sobie zapomniał. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

WŁAŚNIE PROPONOWAŁEM ale nie erlos płacze ;/ nie chciał wejść na ts!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Problem w tym, że ja Siarczka nie obrażałem w chamski sposób, lecz ripostowałem jego docinki w sposób możliwie kulturalny.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Screeny z dalszej chamówy w wykonaniu Siarczka. Przy okazji wyzywał gumji :C

Co do wcześniejszej kłótni - można sprawdzić logi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Problem w tym, że ja Siarczka nie obrażałem w chamski sposób, lecz ripostowałem jego docinki w sposób możliwie kulturalny.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Screeny z dalszej chamówy w wykonaniu Siarczka. Przy okazji wyzywał gumji :C

Co do wcześniejszej kłótni - można sprawdzić logi.

Nie mam nic do ukrycia i chamstwo trzeba tępić najbardziej drastycznymi metodami jakie są dostępne? Dlaczego? Bo musi zrozumieć że nie ma szacunku dla byle kogo :] Trzeba było mnie nie obgadywać padlinożerco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

To niech grzecznie przeprosi za szerzenie herezji, i rozsiewania jakiś bzdur na mój temat FAIL!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Nie mam nic do ukrycia i chamstwo trzeba tępić najbardziej drastycznymi metodami jakie są dostępne? Dlaczego? Bo musi zrozumieć że nie ma szacunku dla byle kogo :] Trzeba było mnie nie obgadywać padlinożerco

sam przyznałeś że jesteś chamem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Czytaj cały, cały temat każdy wie że jestem chamem, ale nowość jezu, wredny, bezczelny, ale tego wymagała sytuacja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

@Elros

wypowiedz twojego kolegi DonR3dst0ne nie wskazuje na to ze odpowiadałeś w kulturalny sposób, czyli ja jako zwyczajna osoba która nie brała udziału w tym, ani tego nie widziała, mogę przypuszczać ze też przeklinałeś i obrażałeś siarczka.:D A siarczek chciał się z tobą skontaktować na ts, czyli ta kłótnia na serwerze pochodzi w dużej mierze z twojej strony :P. Możliwe ze chciałeś specjalnie tą rozmowę poprowadzić na chat ogólny aby mieć światków, nieważne nie moja w tym głowa aby się domyślać twoich zamiarów.:P Jak byś pogadał z siarczkiem na ts nie sądzę by ta skarga powstała.:)

@jarton

przynajmniej jest sobą i dlatego jest zaj... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
To że jestem arogancki, chamski i wredny to każdy o tym wie ;p ale też nowość ;p jestem sobą nie udaje jak niektórzy!
ale dla ludzi w adminsitracji i grzaczy trzeba byc przyzwoitym... taka rola "ekipy" nie obchodzi mnie to ,NIKOGO TO NIE OBCHODZI ze jestes jaki jestes,

TO ze wjechal an ciebie za plecami, nie oznacza ze musisz sie znizac do czyjegos poziomu, myslalem ze jestes troche "nad" ale po tym widac ze nie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

@obitoo

wypowiedz twojego kolegi DonR3dst0ne nie wskazuje na to ze odpowiadałeś w kulturalny sposób, czyli ja jako zwyczajna osoba która nie brała udziału w tym, ani tego nie widziała, mogę przypuszczać ze też przeklinałeś i obrażałeś siarczka. :D A siarczek chciał się z tobą skontaktować na ts, czyli ta kłótnia na serwerze pochodzi w dużej mierze z twojej strony

oj nie nie, za daleko wybiegłeś chyba ze swoimi przemyśleniami. Napisałem, że z ust obu Panów leciały słowa, które nie powinny paść, ale nic nie napisałem o tym, że Elros także obrażał Siarczka. Badziej jak juz wspomniał bronił się i ripostował. Nie należy tutaj tworzyć teorii spiskowych. Polecam wejście Panów na team speaka i szczere wyjaśnienie sprawy bez bluzgów, dla dobra serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Problem w tym, że nie obgadywałem go.

NIE UŻYŁEM ani jednego przekleństwa.

Na TS nie mogłem wejść, gdyż mam zepsuty mikrofon. Zniesmaczony może potwierdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Gdy wydarzenie miało miejsce byłem na serwerze. Widziałem perfekcyjne wymiany zdań obu architektów. Uważam, że czat ogólny przy 50 graczach spowity przekleństwami i docinkami nie jest odpowiednim miejscem na kłotnie.

z tej wypowiedzi mogę się domyślać ze obydwie strony przeklinały :P. Ja tutaj tylko mówię jak osoba z po za sytuacji może to odebrać, więc proszę nic do mnie nie mieć :D

@UPDATE:

Rada dla administracji, niech lepiej zamkną temat i obie strony albo pogadają na ts albo na prywatniej rozmowie na forum bo to się biedzie ciągnąc. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...