Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
SpecialScout

Rozłączanie

Pytanie

Cześć wszystkim,

Mój problem jest następujący, wszedłem na serwer w celu pokopania, jako że mam duży zapas kilofów w magazynie pomyślałem żeby zabrać kilka. Kiedy otworzyłem skrzynię wyświetlił mi się komunikat, który podam niżej. Miałem dużą chęć na kopanie, więc postanowiłem załatwić ten kłopot później, zabrałem patyki i trochę bruku, aby zrobić sobie kilofy. Kiedy układałem kombinację craftingu znów pojawił się ten komunikat

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Dodam też, że byłem na wyjeździe kilka dni temu i przed nim wszystko działało mi okey, ale kiedy wróciłem chciałem wejść na serwer, lecz świat mi się nie wgrywał. Zawiedziony pograłem w singla, po chwili postanowiłem spróbować wbić na serwer jeszcze raz i się udało, ale nie wgrywało skinów NPC'ów. Od tej pory muszę wejść na serwer, wyjść, pograć na singlu i ponownie na serwer. Przed drugim wbiciem na serwer nie wgrywa mi skina, na singlu też, po mimo, że udało mi się zalogować w launcherze. Czasem także wywala internet podczas tego pobytu na singlu.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

ps. miałem dylemat czy dać to tu, czy do poddziału serwer, więc jeżeli źle wybrałem proszę o przeniesienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Lesqx    7

Hmmmmm <myśli>

Mógł to być crash serwera i nie zabiło procesu. Wtedy muszisz ręcznie wyłączyć serwer i włączyć go ponownie. (oczywiście jeśli jest to twój serw)

Może to pomoże ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Woozie    258

Problem jest nietypowy, bo wywaliło ci pusty pakiet z serwera. Jedyne co udało mi się znaleźć to post na forum Bukkita (zakładam że z niego korzystasz):

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Woozie    258

Powiedz chociaż, co zrobiłeś, przyda się dla potomnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...