- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Rozłączanie
Pytanie zadane przez
SpecialScout
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Cześć wszystkim,
Mój problem jest następujący, wszedłem na serwer w celu pokopania, jako że mam duży zapas kilofów w magazynie pomyślałem żeby zabrać kilka. Kiedy otworzyłem skrzynię wyświetlił mi się komunikat, który podam niżej. Miałem dużą chęć na kopanie, więc postanowiłem załatwić ten kłopot później, zabrałem patyki i trochę bruku, aby zrobić sobie kilofy. Kiedy układałem kombinację craftingu znów pojawił się ten komunikat
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Dodam też, że byłem na wyjeździe kilka dni temu i przed nim wszystko działało mi okey, ale kiedy wróciłem chciałem wejść na serwer, lecz świat mi się nie wgrywał. Zawiedziony pograłem w singla, po chwili postanowiłem spróbować wbić na serwer jeszcze raz i się udało, ale nie wgrywało skinów NPC'ów. Od tej pory muszę wejść na serwer, wyjść, pograć na singlu i ponownie na serwer. Przed drugim wbiciem na serwer nie wgrywa mi skina, na singlu też, po mimo, że udało mi się zalogować w launcherze. Czasem także wywala internet podczas tego pobytu na singlu.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
ps. miałem dylemat czy dać to tu, czy do poddziału serwer, więc jeżeli źle wybrałem proszę o przeniesienie.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi