zeeqi 2 Napisano 29 Grudzień 2011 Witam.Mam problem, znajomy założył server (dedyk) i jemu wszystko ładnie działa może wbić, lecz u mnie server nawet nie nie wyszukuje, tak jak by go nie było.Co zrobić?Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 29 Grudzień 2011 MC nie ma wyszukiwarki serwerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 29 Grudzień 2011 Nie gdy dodaje server ( nazwa i ip) dodaje go ale jest taki czerwony napis pod nim:ss:Mówi że podaje dobre ip.Dodam że mam premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 29 Grudzień 2011 Na moje oko IP jest wybitnie złe i nie ma portu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Miko004 2 Napisano 31 Grudzień 2011 Też tak mam -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam.
Mam problem, znajomy założył server (dedyk) i jemu wszystko ładnie działa może wbić, lecz u mnie server nawet nie nie wyszukuje, tak jak by go nie było.
Co zrobić?
Pozdrawiam.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi