Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Paweł Pietraczyk

Proszę o bana dla Kuroks

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

A właśnie z tego co mi wiadomo to za ucieczkę z walki czyli jeśli osoba x zakatuje y i odwrotnie jest ban 2h ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

ile ty masz lat? ile masz na to dowodów? ty jesteś zdrowy? ile grasz na tym serverze? i o jakim ty banie mówisz? a jak ktoś wejdzie na server to też dostanie bana? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Rafcio jesteś jednym z tech łamiących regulamin i zachowujesz się na tym forum jak małe dziecko (którym jesteś 12 lat nie lubię dzieci które są nieogarnięte a się udzielają) więc by się nie ośmieszać zamknij się. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Rafcio jesteś jednym z tech łamiących regulamin i zachowujesz się na tym forum jak małe dziecko (którym jesteś 12 lat nie lubię dzieci które są nieogarnięte a się udzielają) więc by się nie ośmieszać zamknij się. Pozdrawiam.

Korn forum jest poto aby się wypowiadać a skoro tak bardzo ci na tym zależy to dobrze. "Zachowujesz się na tym forum jak małe dziecko (którym jesteś 12 lat)" skoro jestem dzieckiem to chyba mam prawo do wypowiadania się ten sposób nieprawdasz?

PS. pisze się tych a nie "tech" ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Rafcio ty już tak nie wypominaj błędów bo na wielu postach robisz błędy ortograficzne typu ''kturzy''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...