Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeśli kogoś interesują poczynania minecraftowej dziewicy to zapraszam do oglądania: P.s Spoko, wiem już jak zrobić kilof itp;pWiększość filmów na moim kanale YT dotyczy innych gier ale MC będę jak narazie wrzucał na bieżąco"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeśli kogoś interesują poczynania minecraftowej dziewicy to zapraszam do oglądania: P.s Spoko, wiem już jak zrobić kilof itp;pWiększość filmów na moim kanale YT dotyczy innych gier ale MC będę jak narazie wrzucał na bieżąco"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
soushibo

Minecraft Dziewictwo

Rekomendowane odpowiedzi

soushibo    0

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jeśli kogoś interesują poczynania minecraftowej dziewicy to zapraszam do oglądania:

P.s Spoko, wiem już jak zrobić kilof itp;p

Większość filmów na moim kanale YT dotyczy innych gier ale MC będę jak narazie wrzucał na bieżąco ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Moją uwagę przykuł tytuł Twojego tematu. W sumie to tylko tyle, ale nie podawaj się nie zważając na negatywne opinie. Rób to co lubisz. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Barlots    0

Mi sie tam podoba - ale co prawda to prawda, tytuł zapowiada co innego niż jest : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
soushibo    0

Kolejna część, więcej akcji itp ;d

/>http://www.youtube.com/watch?v=KzU_D95-BFA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
soushibo    0

Bardzo mi się podoba :) masz suba! :D

Bardzo mnie to cieszy:]

Kurcze kręciłem wczoraj epicki film w netherze ale file corrupted i d*pa:/ Tak czy siak postaram się nowy odcinek do jutra wrzucić ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RedoxPL    5

Robisz super serie, co mi najbardziej podoba dlaczego:Twoją serie zapoczątkowałeś kiedy tak szczerze mówiąc mało wiedziałeś o Minecraft, Ciągle coś odkrywasz i to się ciekawie ogląda :). Nie to co przykład: kurna nie mogę znaleźć przykładu , ale powiem to tak 1 odcinek witam dziś ścinamy drzewo, znam cały crafting a u ciebie fajnie się oglądało pierwszy odcinek. Nic nie wiem o tej grze 15 min myślałeś jak zrobić craft table, Niszczyłeś ręką kamień teraz już więcej wiesz i może to polepszy lekko twoją serie, ocena 8/10 przyjemniej mi się ciebie ogląda niż JjayJokera,

edit. Czysta prawda, też bym tak chciał być w połowie zielonym graczem w MC że się ciesze jak zrobie piston albo znalazłem diament.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
soushibo    0

Redox, dzięki za ocenę. Właśnie w taki sposób chciałem pokazać Minecrafta. Oczami osoby, która każdy z nas był na początku gry. Sporo graczy zapomniało jak to było;)

Kolejny odcinek:

[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...