Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tu pokazane jest jak Rochu1234 bije z godem na warp wojna. Straciłem przez niego cały set metalowy i diamentowy miecz. Mówiłem mu żeby wyłączył a on nic. Proszę o karę dla tego użytkownika i jeśli by się dało proszę też o zwrócenie itemów."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tu pokazane jest jak Rochu1234 bije z godem na warp wojna. Straciłem przez niego cały set metalowy i diamentowy miecz. Mówiłem mu żeby wyłączył a on nic. Proszę o karę dla tego użytkownika i jeśli by się dało proszę też o zwrócenie itemów."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Torres70

Rochu i bicie z godem

Rekomendowane odpowiedzi

Torres70    76

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Tu pokazane jest jak Rochu1234 bije z godem na warp wojna. Straciłem przez niego cały set metalowy i diamentowy miecz. Mówiłem mu żeby wyłączył a on nic. Proszę o karę dla tego użytkownika i jeśli by się dało proszę też o zwrócenie itemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rochu1234    1

Nie miałem goda na warp wojna.Na tym ss nie widać żebym miał włączonego goda.Przykro mi torres że straciłeś itemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Jak to nie widać ? Gdybyś nie miał goda, twoja postać byłaby czerwona, a widać, że cię uderzyłem przez złote pyłki wokół postaci. Screen pokazuje, że masz goda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Torres nie przejmuj się oszustami prędzej czy później i tak dostanie bana albo skączy mu się gold i co wtedy zrobi nic potem będzie miał tylko wrogów ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Zgadzam się ten gracz ma goda wiem bo sam chodzę na god ale nie biorę udziału w walkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Mam już dosyć tego, że administracja w ogóle nie zajmuje się warp wojna. Chyba 1/3 serwera cheatuje, pełno diaxów, żelaza. Nieskończoność. Modzi czasem niby są na warp wojna, ale tylko na pokaz. Jedynie Twisted patrzy na oszustów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Mam już dosyć tego, że administracja w ogóle nie zajmuje się warp wojna. Chyba 1/3 serwera cheatuje, pełno diaxów, żelaza. Nieskończoność. Modzi czasem niby są na warp wojna, ale tylko na pokaz. Jedynie Twisted patrzy na oszustów.

Masz rację moim zdaniem Modowie powinni mieć dyżury albo wyznaczyć specjalne osoby, które będą patrolować i dawać bany albo zamiast tego wszystkiego wchodzić na forum i sprawdzać przede wszystkim tematy związane z warp wojna -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

A ja proponuję zrobić cotygodniowe obchody (po 2,3 modów na jedną dzielnicę) i sprawdzać skrzynie graczy i upewniać się czy nie są zcheatowane. To byłby dobry pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

A ja proponuję zrobić cotygodniowe obchody (po 2,3 modów na jedną dzielnicę) i sprawdzać skrzynie graczy i upewniać się czy nie są zcheatowane. To byłby dobry pomysł.

Popiera w pierwszej kolejności polecam sprawdzic skrzynie krzywy123456789 który się przechwalał że ma 2 skrzynie diamentowych bloków przez buga z creative

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Proponuję również sprawdzić skrzynie affiba, który chwalił się swoim cheatem i chciał żebym dał mu stack diaxów w zamian za podanie nazwy tego cheata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

Zgadzam się, że Goldów bardziej powinno się kontrolować i to szczególnie. Ostatnio w ciągu tygodnia jakiś debil 5 razy wybił mi zwierzęta w firmie i napewno nie była użyta komenda Butcher, ponieważ na drugiej działce jakoś zwierzęta w cudowny sposób ocalały:/ Mam nadzieję, że administracja weźmie się jakoś za ten temat. CO do Goldów są potrzebni bo wspierają serwer, ale niech grają uczciwie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Hmm... Zobaczę te skrzynie...

Co do rochu- torres, mówłełm Ci chyba na TS'ie, że czytam, ale chyba niestety nie powiedziałem o banie na godzinkę. Nie wiem, zobaczę jeszcze co da się zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Na godzinkę ? Ja wolałbym zwrot moich itemów, i mam nadzieję, że zajmiecie się tymi obchodami, a nie zapomnicie o nich po 1-szym tygodniu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rochu1234    1

Nikogo nie biłem napisałem już odwołanie.Stałem tylko sobie dzisiaj na wieży.A twisted od razu:Nie będe was pilnował co to ma być i ban 10h.XADNERMB w tym temacie się przyznał do tego że siedzi z godem na warp wojna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Twisted mam nadzieję, że zastanowicie się nt. tych obchodów, bo pełno osób ma spawnowane itemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Proponuję również sprawdzić skrzynie affiba, który chwalił się swoim cheatem i chciał żebym dał mu stack diaxów w zamian za podanie nazwy tego cheata

torres pisalem ze ZNAM tego cheata... sam pisałes mi na msg zebym Ci podał nazwe tego cheata

ja codziennie sprawdzam MPC a cheaty/mody do mc są codziennie nowe na tym forum

jak chce jakiegos cheata sprawdzic to wchodze na single ew. zakladam serwer i sprawdzam

co do skrzyn to mam duzo diamentow ale wez pod uwage to ze kupilem za 1500$ kilka stackow diamentow sam rowniez wykopalem troszeczke z Brzydalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

a po 2, trolling is a art..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Przypominam, że itemy typu Lapis Lazuli/Redstone/Coal/Diamond ore można wydobyć bez spawnowania - wystarczy mieć odpowiednia zenchantowany kilof ;) (jeżeli się mylę, napiszcie).

nie wydaje mi się żeby był enchant na wydobywanie ore wiem że jest na większy drop z ore typu coal/diamond/redstone/lapis

np. z jednego diamond ore może wypaść 4 diamond

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Affib jest taki enchant nazywa się silk touch powoduje to, że wydobywasz bloki takie jak grass blok, diamond ore etc... Polecam poczytać sobie o tym na MinecraftWiki.

Prosze oto link :)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Chodzi o to, że jest enchant, który zwie się fortune i dzięki niemu jest szansa na wydropienie np. z diamond ore, nawet 4 diamentów jak to ktoś wspomniał. Chodzi o to, że niektórzy użuwają buga z fb, a drudzy chwalą się, że mają po 50 bloków diamentów, czyli 50x9 co daje 450 diamentów, czyli ponad 7 stacków. Pozdrawiam, jeśli wierzycie, że oni sami to zdobyli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Oni mogli tego sami nie zdobyć tylko np kupić sobie w mikei raz widziałem jakiś gracz miał sklep z diamentami po 1 zł do kupienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Nikogo nie biłem napisałem już odwołanie.Stałem tylko sobie dzisiaj na wieży.A twisted od razu:Nie będe was pilnował co to ma być i ban 10h.XADNERMB w tym temacie się przyznał do tego że siedzi z godem na warp wojna

Tak przyznałem się do tego że chodzę na Wojnę z God ale się nie biję TwistedFakee wiele razy widział jak się biłem na wojnie i sam wiele razy mnie sprawdzał uderzając raz czy 2 dla pewności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...