Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
marek.best

Problem z Rejestracją

Pytanie

marek.best    0

Wczoraj próbowałem się zarejestrowac na stronie minecraft, wszystko spoko do puki aż musiałem wpisac kod potwierdzający z maila. Próbowałem z 3 różnymi adresami i nic, nie ma wiadomości. Czy komuś się już to przytrafiło.

ps. REJESTRUJE SIĘ W CELU KUPNA GRY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

marek.best    0

Nazywa sie to VERYFICATIONKEY, musze to podac przy rejestracji aby uruchomic konto, a jak wysyłam maile, że zapniałem hasła to dochodzą na poczte, w sumie mozesz spróbowac załozyc szybko konto to zobaczysz o co mi chodzi

Próbowałem na wp google gmail i gazeta.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Kod weryfikacyjny, się wynalazki porobiły przez te 2 lata...

Na Gmailu powinno być najmniejsze opóźnienie, reszta hostów to syf, po prostu, nie używaj polskiego hostingu skrzynki, albo młóci miesiąc albo wcale nie przychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rajchuuu    0

Mam ten sam problem, chcę się zarejestrowac na stronie i pierwszy problem występuje już na stronie głównej minecraft.net gdzie albo wyświetla się, że "Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.", bądź po prostu nie wczytuje strony. Jeżeli uda mi się już dostać do minecraft.net/register i zrobić konto, to występuje ten sam problem co u kolegi wyżej nie dochodzi żaden kod na maila, probowalem rejestracji konta na google chrome, firefoxie i explorerze oraz stworzylem 2 konta, jedno z pocztą na gmailu a drugie na onecie, czekam już trzeci dzień a kodu wciąż brak. Proszę o pomoc !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...