okonmateo 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Nick w grze: okonmateoImię: Mateusz Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Umiem dawać cuboidy , //set itp. Ogarniam też inne pluginy.Projekty (screeny, opis): Najwięcej pixelartów - Ogromny trollface , duży bałwan , pikachu , homer i inne już mniej trudne pixelarty . Bardzo też lubię budować Japońskie domki ^^Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Miałem kiedyś własny serwer . Na jednym serwerze byłem moderatorem . Grałem już na wielu wielu serwerach .Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Udział na forum kilku serwerów .Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie 3 godziny . Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Na waszym serwerze gram już około 2 miesiące .Dlaczego właśnie Ty?: Bo znam zasady pisowni , umiem dawać cuboidy , jestem miły dla graczy i nie zbyt często przeklinam [No jak się zdenerwuję :I]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Gram w minecrafta od połowy stycznia 2011 roku i jestem z minecraftem na bieżąco . Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Bez współpracy nic się nie osiągnie . Dzięki współpracy wszystko robi się 2x szybciej . Jeśli ludzie sobie nie ufają to jak ma ktoś komuś powierzyć jakieś zadanie , a tak to by mógł w tym czasie robić coś innego a drugi to pierwsze . Pozdrawiam okonmateo . Wiem że z ostatnim pytaniem nie zbyt dobrze mi poszło ale nie będę greckim filozofem D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek0163 0 Napisano 27 Grudzień 2011 fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sandariels 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Cuboidy to nie //set tylko /region define. "I nie zbyt często przeklinam" czyli przeklinasz, ale jak się denerwujesz, ale przeklinasz, a to już jest złe. Jestem na NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Wiem ale powiedziałem że cuboidy i //set a wiem jak się robi cuboidy //wand //expand /region define /region setparent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 27 Grudzień 2011 A poza tym nawet jak się denerwuję to staram się powstrzymywać . A jak już mam przeklnąć to piszę z cenzurą np . ku**a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sandariels 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Ale to jest przekleństwo nawet i z cenzurą. Przykro mi. NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Trudno . Ale gdy jest dużo ludzi i każdy o coś prosi to raczej się nie denerwuję i po kolei i wysłuchuje =] Raczej nie jestem wybuchowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 28 Grudzień 2011 Komentować D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 28 Grudzień 2011 a ja powiem tak, liczy sie zdanie moderacji.. może jako tako być.. chociaż mało wyczerpujące wypowiedzi..powiedzmy ze jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Wybacz ale jestem przeciw. Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 30 Grudzień 2011 A mogę znać przyczynę ? >:C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach