Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Mialx

Strona minecraft.net

Pytanie

Mialx    0

Witam. Jak chciałem wejść na stronę minecraft.net/ nie pojawia mi się ona :[ Myślałem że to wina internetu, a więc poszedłem do kolegi sprawdzić czy jemu działa i okazało się że jemu też nie działa.

PS:

Kupiłem gift code na minecraft.net/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

alcof3ver    19

Ostatnio minecraft.net szwankuje. Nie tylko Tobie nie chce ona się włączyć. Trzeba cierpliwie czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
slime    2

ta mam tak samo , tylko żę ja nie mam minecrafta na pulpicie (bo kiedyś mi się z pulpitu skasował i musiałem kupić ponownie , teraz wolałem nie ryzykować), musze wejść na minecraft.net i przez to mogę wejść na minecraft tylko rano (bo wtedy nie szwankuje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

ta mam tak samo , tylko żę ja nie mam minecrafta na pulpicie (bo kiedyś mi się z pulpitu skasował i musiałem kupić ponownie , teraz wolałem nie ryzykować), musze wejść na minecraft.net i przez to mogę wejść na minecraft tylko rano (bo wtedy nie szwankuje)

Jesteś głupi czy tylko udajesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Jesteś głupi czy tylko udajesz?

Kolega slime się zamotał. Chodziło mu pewnie o coś zupełnie innego. ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

ta mam tak samo , tylko żę ja nie mam minecrafta na pulpicie (bo kiedyś mi się z pulpitu skasował i musiałem kupić ponownie

jhi.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Becik    11

Ma pewnie pirata, dlatego tak napisał, myślał że oryginalnego się ściąga i ma się na raz po usunięciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
slime    2

MAM ORYGINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!edit:albo dobra powiem prawdę oryginał mam ale nie mam minecraft na pulpicie dostałem gift code jakoś w listopadzie ale jak to pobierałem to pobrane pliki mi się usunęły ale w minecrafta z premium mogę wejść na minecraft.net jak klikam na in browser i czy mogę to jakoś wrzucić na pulpit? POMOCY :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale pirat to na pewno nie jest na 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
slime    2

czyli jak kliknę download to sie mi pobierze

edit: w sprawach pobierania jestem całkiem zielony możęcie mi podpowiedzieć jak to sie zapisuje :)

Edit prosze szybko o pomoc!!!

Legenda głosi że ten kto nadużywa znaków interpunkcyjnych ten ma zaburzenia psychiczne, albo jest totalnym nieukiem. //Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

www.minecraft.net/download.jsp

Chyba nie jesteś aż tak ograniczony by dalej nie trafić, to już jest podane na srebrnym półmisku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...