Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
magdemajt

Podanie Magdemajt

Rekomendowane odpowiedzi

magdemajt    1

Nick w grze:magdemajt

Imię:Mateusz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):14,9

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): duże w tym pomoc graczom oraz banowanie graczy

Projekty (screeny, opis):nie buduje dużo

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Admin, KidMod,Mod :)

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):brak

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):2 godziny dziennie 14 godzin tygodniowo :)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):sam nie wiem

Dlaczego właśnie Ty?:Uwielbiam ten server i wszystkich Adminów i Modów uwielbiam pomagać graczom :)

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Mam na imię Mateusz mam lat 14,9 i lubie gry PC oraz Admininstracje servera Minecraft.pl :)

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:ważna jest współpraca ponieważ bez tego nie byłaby możliwa rzetelna praca i server był by cały rozwalony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Jestem na nie obserwuje twoje zachowanie w stosunku do innych gracze na warp wojna i tam zachowujesz się karygodnie jak byś miał 10 lat a nie 15. Zdecydowanie Nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

również jestem na nie, po stylu wypowiedzi widać ze na 100% nie masz tych "14,9" lat, nie znasz netykiety.. jestem na NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...