magdemajt 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Nick w grze:magdemajtImię:MateuszWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):14,9Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): duże w tym pomoc graczom oraz banowanie graczyProjekty (screeny, opis):nie buduje dużoPrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Admin, KidMod,Mod Udział w innych projektach (youtube, inne portale):brakIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):2 godziny dziennie 14 godzin tygodniowo Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):sam nie wiemDlaczego właśnie Ty?:Uwielbiam ten server i wszystkich Adminów i Modów uwielbiam pomagać graczom Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Mam na imię Mateusz mam lat 14,9 i lubie gry PC oraz Admininstracje servera Minecraft.pl Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:ważna jest współpraca ponieważ bez tego nie byłaby możliwa rzetelna praca i server był by cały rozwalony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 27 Grudzień 2011 licze na stanowisko KidMod ,ale Admini zdecydują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Ty chyba niepowazny jestes gosciu, podanie napisane na "odwal" sie i do tego ze liczysz na kidmoda .. Nie NOPrzeciw! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 27 Grudzień 2011 dlaczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 27 Grudzień 2011 napisałem że Admini zdecydują czy będe KidModem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 27 Grudzień 2011 Jestem na nie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 27 Grudzień 2011 Jestem na nie obserwuje twoje zachowanie w stosunku do innych gracze na warp wojna i tam zachowujesz się karygodnie jak byś miał 10 lat a nie 15. Zdecydowanie Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 27 Grudzień 2011 również jestem na nie, po stylu wypowiedzi widać ze na 100% nie masz tych "14,9" lat, nie znasz netykiety.. jestem na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdemajt 1 Napisano 28 Grudzień 2011 ok Wy decydujecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Odrzucone, na przyszłość - edytuj posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach