bartek0163 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Nick w grze: bartek0163Imię:BArtoszWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): ja mam 14 i pólDoświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Oczywiscie, wszystko (FTP - no jest, jest, SSH - oczywiscie, w grze - no a jak Tak, Kenstinowa wyrocznia - wszystko zrobi, na wszystko odpowie) Wiec inaczej mowiac, jest, jest, jest Projekty (screeny, opis): Brak, no chyba, ze tam pare mniejszychPrzeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: To tak - dawno temu Mod na Aliquam.pl, Mod na Freebuild.pl z paroma dodatkami typu: za duzo by wymieniac (Znowu administracja wie)Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Raczej nietIle czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Odszedlem, bo musialem odpoczac, ale teraz juz mam wiecej "spokoju"Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Od dawna... (wrecz chyba poczatku FB, no moze cos tydzien, 2 po otwarciu - jeszcze najstarsza mapa)Dlaczego właśnie Ty?: Tu to mógłbym się rozpisać, jak już pisałem byłem modem na FB z paroma dodatkowymi opcjami ( ), ale zrezygnowalem z przyczyn (tak, administracja raczej wie) po prostu aby odetchnac. Zreszta moda (kida) i tak juz nie chce - nie wiem, moze z braku checi, a wiem, ze potrzebujecie technika i kogos zaufanego (Zreszta wczesniej rowniez nim bylem, ale z modem), a wiec teraz tu skladam moje podanie na technika, juz nie moda. Wiekszosc problemow z pluginami rozwiaze, ale wszechwiedzacy nie jestem.Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imie Mateusz. Interesuję sie grami komputerowymi, trochę C++ ew. Java (2 podobne języki). Coś tam umiem, coś tam. Wrecz uwielbiam bawić się z bukkitem oraz naprawiać TS3 po... szkodach (Zniesmak wie o co chodzi ;>). Jak juz wspomnialem czesto robilem wlasnie servery na bukkicie z paroma pluginami, w koncu zajalem sie "czyms lepszym" (Hmmm... pluginy na FB?). Ostatnio grałem w Sonic Generations, a nawet sobie kupiłem pada Czasami pogrywam w Super Meat Boya, oczywiscie poza Minecraftem.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Bez niej się nic nie osiągnie: to tak jakby powierzyć komuś władzę, a on specjalnie zepsuje wszystko (typu set 0). Wspolpraca - jeden olewa wszystko, a reszta pracuje. I co wychodzi? To, ze kazdy musi za niego nadrabiac. W sumie jesli by tej wspolpracy nie bylo to nic nie mozna bylo by zrobic. No bo co, zaczniesz budowac jedna polowe, a ktos inny zacznie robic inaczej druga (taki przykladzik). Zaufanie - mowilem, powierzysz komus jakies zadanie, a do tego np. OP'a, a on sobie zespawnuje itemki - takich ludzi trzeba "wywalać". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 26 Grudzień 2011 C++ ew. Java (2 podobne języki).nie są podobnymi językiami.urzekła mnie twoja wypowiedź i jestem nawet w stanie powiedzieć : TAKale nie ja decyduje ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teko122 2 Napisano 27 Grudzień 2011 Koles jestes chory na mozg? Skopiowales podanie Kenstina ? Wes lepiej idz na te swoje serwery hamachi a nie ubiegasz sie o stanowisko KidModa...Odrazu ci mowie ze wlasnie w tym momencie pokazales ze jestes beszczelnym bachorem ktory ma 10 lat.Wiec jestem zdecydowanie na NIE.I zadne twoje sztuczki mnie nie przekonaja,nawet gdybys napisal 10 tych podan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Nick w grze: bartek0163Imię:BArtosz[...]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imie Mateusz. [...]Masz na imię Bartosz, ale jednocześnie jesteś Mateusz? Czyżby rozdwojenie jaźni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Czyżby multikonto, Kenstin? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 27 Grudzień 2011 Hej Kenstin Czekaj, bartek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Aj aj ... znam Bartka i jest ogólnie spoko chodź dzieli mnie z nim różnica wiekowa ... ja mam 14 lat a on ma tak naprawdę 11 ... Nie jest jakimś dzieckiem neo ale teraz naprawdę mnie zdziwił ... Jeśli nie wierzycie że ma 11 lat looknijcie na jego jeden z filmików na YouTube ... Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 28 Grudzień 2011 Fajny serwer! :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 28 Grudzień 2011 Ludzie paadam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 28 Grudzień 2011 Nie wieże własnym oczom O_o haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Kopia Kenstina... "weź się pan utop" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Bravo za pomysłowość, ja bym na takie coś nie wpadł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 1 Styczeń 2012 HAHAH!Leżałem 30min. Najlepiej rozpoczęty rok w moim życiu. HAHAHA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach