Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tarn0wski

tarn0wski

Rekomendowane odpowiedzi

tarn0wski    0

Nick w grze: Mój nick w grze to tarn0wski

Imię: moje imię to Hubert.

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): Mam lat 16.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Moje doświadczenie jest słabe ale szybko się uczę.

Projekty (screeny, opis): Na serwerze nie brałem udziału w żadnych projektach ale zawszę chętnię każdemu pomagam.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Stanowiskami nie byłem i nie jestem objęty ale się o nie staram.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Miałem kiedyś ltes'play minecraft

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram 2 godziny a tygodniowo 14 godzin.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Na serwerze gram od niedawna.

Dlaczego właśnie Ty?: Dlatego właśnie ja ponieważ ciąglę patrzę na czat,pomagam graczą i chętnię każdemu pomagam.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Interesuję sie komputerami,grami pc i graniem na instrumentach.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Dlatego żeby nie dochodziło do konfliktów i żeby na serwerze nie zapanowała rozpusta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Twa durnota nie zna granic. "Liczę na mod". Czy chodzi ci o :

A. Modyfikację do gry np. Aether Mod na 1.0.0;

czy

B. Moderatora na tym serwerze (na którego musiałem się starać ponad miesiąc- dwa jako KidMod, aby go dostać)

?

Jeszcze nawet zedytowałeś swój post, aby mój nie miał sensu, a potem się pytasz o co mi chodzi...

Nie będę już z tobą dyskutował. Powiem jedno:

Nie myśl, że będziesz w naszej ekipie, bo teraz tylko ujawniasz swoją głupotę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tarn0wski    0

spierdalaj już przez ciebie nawet na tym serwerze mie się nie chce grać jak zniesmak będzie się pytał czemu tak mało graczy gra na serwie to powiedz że przez ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tarn0wski    0

Sam jesteś głupi skurwysynie bo łapiesz za słówka a ja tylko poprawiłem to debilu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

Dziecko, ogarnij się - na KidModa już nie masz W OGÓLE szans, a na forum najprawdopodobniej dostaniesz perma :)

Wesołych Świąt po świętach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

tarn0wski i kidmod? troloaloaloalaolozlozlzolzolozlozlzol tyle mam do powiedzenia, nigdy w zyciu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH 16 LAT ?! Padłem, mam 13 lat, ale nie spamuję, nie obrażam modów/adminów itd, nie edytuję postów by post następnej osoby nie miał sensu ! Żegnamy ! Poza tym, napisałeś 2 tematy w rekrutacji..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Hahahaha - dobry ubaw!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...