Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Woozie

minecraft.pl - stańmy się mobilni!

Rekomendowane odpowiedzi

Woozie    258

Witam.

Na każdym polskim forum, na jakim się udzielam lub udzielałem, obowiązkowo wysyłam tą propozycję.

Jak wiemy, cały świat zdominowały smartfony - najczęściej z systemem Android lub iOS (iPhone). Niestety, na urządzeniach mobilnych przeglądanie forum często jest utrudnione - niektóre nie obsługują Flasha, niektóra Javascriptu etc. Dlatego proponuję wdrożenie obsługi programu Tapatalk. Tapatalk to aplikacja pozwalając na przeglądanie i postowanie na forum w trybie czysto tekstowym, w aplikacji. Skutkuje to drastycznym spadkiem ilości przesyłanych danych i wzrostem komfortu i prędkości przeglądania. Plugin na forum jest darmowy i nie wymaga płacenia licencji. Aplikacja na telefon jest płatna - lecz jest dostępna w Android Markecie, jest tania i całkowicie warta swojej ceny. Jeszcze raz powtarzam - forum nie poniesie żadnych strat poprzez wdrożenie obsługi dla tego programu, a jestem pewien, że wielu z nas skorzysta na tym. Możliwe nawet, że przyciągnie to nowych użytkowników!

Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pozytywnie oceniona przez użytkowników i Administrację.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt!,

Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Według mnie jest to ciekawy pomysł. Sam posiadam ten program na Iphone i z chęcią bym z niego korzystał przesiadując na tymże forum. Jestem Za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Jest darmowa aplikacja do przeglądania forów...

Nie mniej jednak wrzucę tapatalka skoro niektórzy z niego korzystają, ja tam wolę naszą mobilną skórkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Witam, czy TapaTalk jest juz zainstalowany? Ze skorka mam lekki problem - co chwila mi sie zmienia lub zostaje przy przegladaniu strony na komputerze. Tak wiec jesli jeszcze nie ma kompatybilnosci z TapaTalkiem, prosze o jak najszybsze wgranie modyfikacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Nie ma, sprawdzam co jakiś czas i do teraz się nie pojawił. Istotnie, przy przeglądaniu na pececie i na komórce na zmiany są problemy, dlatego Tapatalk jest najlepszym rozwiązaniem. (Nie ładuje żadnych grafik ze stylu, co jeszcze mniej obciąża transfer niż skóra mobilna).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Od rana możecie korzystać z tapatalka :)

W sumie, fajny bajer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Melduję, że Tapatalk aż śmiga, dziękuję w imieniu wszystkich mobilnych na forum :)

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez hylus
      Kwadratowy Złodziej - Square Thief
      Chciałbym zaprezentować pierwszą stworzoną przeze mnie grę w Unity3D, gdzie wcielamy się w kwadratowego złodzieja - stąd nazwa gry. Naszym celem jest dostanie się do pełnego pieniędzy sejfu i ucieczka z miejsca zbrodni. Na naszej drodze napotkamy wiele przeciwności jak lasery, innego złodzieja oraz oczywiście masę strażników.
      Oprócz pieniędzy możemy ukraść również diamenty, które mogą (ale nie muszą) pojawić się w wybranym miejscu na obecnym poziomie.
      W kryjówce możemy pomnożyć swoje (nie)uczciwie zarobione pieniądze, które przydadzą się nam do zakupu nowego wyglądu.
      Gra zawiera (póki co) 30 zróżnicowanych poziomów, które będą oczywiście dorabiane w miarę upływu czasu.
      Początkowo będziemy mieć styczność tylko ze strażnikami; kolejno będą dochodzić lasery wyłączane między innymi za pomocą kodu dostępu, który będziemy musieli znaleźć lub wyłączane poprzez nacisk skrzynki na platformę. Pojawi się również wcześniej wspomniany przeze mnie złodziej, który ma ten sam cel co my, jednakże to my musimy być lepsi!
      Pozdrawiam  i liczę na krytykę.
      Link do gry:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez glassfullofapps
      Hej!

W Google Play Store pojawiła się nowa aplikacja mobilna na Wasze telefony! Można w łatwy sposób nauczyć się tworzyć mikstury. Jeżeli je umiecie robić to i tak nie zaszkodzi taką mieć, bo: ładnie wygląda i zawiera przepisy na mikstury w razie gdybyście zapomnieli :) 

Wystarczy wpisać w Google Play Store "Alchemia" i na pewno ją znajdziecie! Dla leniwych link:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

a tak btw. Jest to pierwsza i jedyna w Polsce aplikacja całkowicie po polsku dla Polaków! Enjoy :)
  • Dodaj nową pozycję...