Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Ps. Pozdrowienia dla elrosa który się załapał na ss"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Ps. Pozdrowienia dla elrosa który się załapał na ss"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
XANDER

Wieża obserwacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elros   
Gość Elros

Mi się wieża podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Zapraszam na warp fb do oglądania ss nie oddają jej wyglądu. Ze spawnu leć w prawo i trafisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Moim zdaniem jest to z byt mały projekt, z drogich materiałów, który za dużo nie wniesie na serwer... Bez obrazy ale wydaje mi się że takie coś można zrobić w 20 minut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

jak zrobisz taką samą wierze w 20 min o takim samym kształcie przeleje ci całe moje środki na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Identycznej kopii nigdy się nie da zrobić bez ssów z każdej strony by wiedzieć co i jak - co do klocka. Powinieneś uszanować decyzje a nie wchodzić w kolejne spory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Ja ją uszanowałem nie wchodzę w spory ale wiem że byś tego w 20 min nie wybudował i dla tego właśnie mnie to zdenerwowało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...