TheKozaksPL 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Nick w grze:TheKozaksPLImię:RomekWiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):16 latDoświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): WE, WH, i dużoooooooo wiencej!!!Projekty (screeny, opis):Dla mnie ważniejszy jest spokoj i porządek na serverze niż budynki-BRAK.Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:KidMod-Wecraft.PL, były Juniora-Wecraft.PLUdział w innych projektach (youtube, inne portale):Nagrywałem kiedyś Let's playe.Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):Ok.6 godzin dziennie a tygodniowo nie wiem.Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Nie długo ale zaczynam tu grać. Dlaczego właśnie Ty?:Jestem spokojny ,miły i lubie pomagać.Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Interesuje sie motoryzacja i informatyką.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Dlatego że bez tego ekipa będzie wredna dla graczy i dla siebie.Gdy wszyscy z ekipy zaangarzują sie w coś to to będzie lepsze , ładniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Grudzień 2011 Jestem na nie Podanie napisane na "odwal się". Zbyt krótko grasz na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubiszew 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Jestem na TAKChlopak uczynny i pomocnyGrał już długo tylko na innym nicku brata koncie (czarnahrupcia28) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 25 Grudzień 2011 Pierwszy raz słyszę o tym graczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 26 Grudzień 2011 Hmmm, czy ja wiem .NIEEEEE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 26 Grudzień 2011 3 razy nie, co na to administracja ? (ja oczywiście na nie, podanie na odwal, nowy gracz, poza tym błędy w pisowni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 27 Grudzień 2011 czytałem i doszedlem do wiencej!!! przestalem czytac i mowie stanowczo nie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Grudzień 2011 Nie widuję Cię na serwerze, podanie nie ogarnięte... Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach