Aryanek 6 Napisano 24 Grudzień 2011 SPARTANIE! To dzielna, męska, niepokonana grupa ludzi, która cechuje się męstwem, wiarą w zwycięstwo. Ja Aryanek zakładam organizacje wojenną Sparta! Kto do niej może przystąpić?Prawdziwy wojownik, który wspiera swego brata, nie zależnie od sytuacji, który walczy do kończa nie zależnie ile ma punktów życia, który NIGDY nie ucieknie z pola walki przed przeciwnikiem.Wojownik, który zda test na prawdziwego Spartana, test praktyczny i teoretyczny.Czym to ma na celuTo ma na celu stworzenie grupki ludzi, udowodnienia serwerowi, że są na tym świecie jeszcze wojownicy, którzy nie boją się o diamentową zbroję czy o swe życie! Którzy walczą i się nie poddadzą.ZASADY!Wróć z tarczą lub na tarczy, nigdy bez tarczy.Wspieraj swych braci w walceNIGDY nie uciekaj z pola walkiWalcz dzielnie i męsko, nie przerażaj się przeciwnikiem.WyglądKażdy ze spartan będzie musiał nosić skin Spartanina. W skinie będzie znak szczególny charakteryzujący skin Spartana.Gdzie będzie siedziba?Siedzibe (Zamek) Obgada się z Administracją, póki co jej brak.Co daje takie coś?Dumę, że jesteś w tej garstce ludzi. Męskich i niezwyciężonych SpartanCzłonkowieAryanek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Grudzień 2011 Spartańscy żołnierze oddawali się praktykom homoseksualnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 25 Grudzień 2011 Ej ja sie na to nie pisałem walczyłem dziś z tobą ramię w ramię ale nie mam ochoty należeć do jakiejś grupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 25 Grudzień 2011 Elros: Tego akurat nie mam zamiar robić ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 26 Grudzień 2011 Nawet ciekawy pomysł. Szkoda, że takie małe zainteresowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 26 Grudzień 2011 No niestety... Jak widać prawdziwych wojowników na serwerze jest mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris07z 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Każdy boi się o swoją zbroje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 8 Styczeń 2012 Ustal jakieś płace, a chetni się automatycznie pojawią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach