Chourtence 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Nick w grze: ChourtenceImię: NataliaWiek: Mam 14 lat, ale doskonale zdaję sobie sprawę że przeszłości jak i w teraźniejszości sprawowały te stanowisko osoby z wiekiem poniżej 15 lat dlatego proszę o delikatne przymknięcie oka w tej kwestii.Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Technikiem Waszym raczej nie zostanę, lecz z biegiem czasu wszystko może się zmienić. A jeśli chodzi od strony "kidmodowania" jestem jak najbardziej zorientowana w temacie zasad panujących na serwerze oraz wymierzania kar. Umiem również przydzielać działki.Projekty (screeny, opis): Nie wiem czy to się liczy, ale dużo pomagałam przy różnych projektach Hayper (głównie przy pamiętnym osiedlu Rybacka, osiedlem Hay, przebudówce w Netherze oraz na obrzeżach miasta z ruinami świątyń).Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: W trakcie trwania powyżej wymienionych projektów dostałam na jakiś czas rangę pokemona.Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Kręce na wl-osie (i tak nie wiecie o co chodzi)Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): głównie zależy to od dnia, pory roku i nastroju. Czasem jeżeli nie ma co robić wpadam na 10 minut i wychodzę, ale jeżeli jest robota potrafię przesiedzieć do 4 godzin.Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Około pół roku. Zaczynałam wraz z końcem czerwca z Hayper (którą też znam nie od wczoraj)Dlaczego właśnie Ty?: Bo jestem Eusem, a Eus to święta rzecz jest. Zapewne w szerszej moderacji nie jestem znana (chociaż zdarzały się przypadki wielogodzinnych rozmów na skypie z niektórymi moderatorami, a raz to nawet administrator się trafił ^_^ ), gdyż nie przebywam zbytnio na ts-ie. Dlatego w pytaniu poniżej pięknie Wam się przedstawie. Ale wróćmy do głównego wątku. Zamiast wymieniać jaka to ja jestem sumienna, miła, pracowita po prostu powiem że pozytywne cechy to moje drugie imię. Ogółem bardzo szybko się uczę, coś w stylu "pokażcie jej, a będzie Wam dane".Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Zacznijmy od początku, jestem Natalia, mam 14 lat i pochodzę z Poznania. Moim hobbym jest gra na perkusji i śpiewanie pod prysznicem (chociaż mam wannę). Lubię grać w najróżniejsze gry komputerowe zaczynając od Minecrafta, a kończąć na Assassins Creedzie, Mass Effecie czy Najdłuższej Podróży. Czasem coś narysuję w zeszycie od geografii, ale arcydziełem to nie jest. Mam młodszego brata który uwielbia wpadać mi do pokoju podczas rozmowy przez skypa po czym zaczyna wrzeszczeć mi do mikrofonu "cześć", ale i tak jest kochany. Biografii raczej się tu nie spodziewacie, więc pozwólcie że na tym zakończę.Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Gdyby nie było współpracy były chaos. Uznajmy że ekipa robiła by projekt. Każdy robiłby wszystko wedle własnego uznania bez informowania o tym innych, a z jednego projektu powstało by 8 mniejszych przypominających ten początkowy. W ekipie jest również ważne zaufanie ponieważ bez zaufania nie byłoby niczego. Jest to podstawa współpracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 22 Grudzień 2011 Szczerze nigdy cię nie widziałem na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hayper 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Szczerze nigdy cię nie widziałem na serwerze.Bo Chourtence (Eus aka. Eusiak) nie wchodzi na server i nie wydziera się "kiTmOd kiTmOd, oN mi wSzedł do dOmKKu, poFFiec mu cOś!!!111oneoneone", albo "DAWAĆ EVENT!!!", albo " Kamień, sojusz?" tylko grzecznie się przywita i idzie w spokoju infiltrować kopalnie czy też mi pomagać. Oczywiście gdy nadarzy się stosowna okazja dopowie coś do dyskusji, ale nie często. Eus, dumna jestem, gdyż znam Cię doskonale i wiem że jesteś jedną z najsolidniejszych, odpowiedzialnych i rozumnych istot na tej ziemi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Ja osobiście jestem ZA, wbrew temu co wyżej napisane praktycznie zawsze jak uda mi się wejść, to Ją widzę na serwerze.Tyle w temacie z mojej strony dziękuję, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenstin 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Nic dodać nic ująć - jest okej i to nawet bardzo Ładne i ogarnięte podanie (w przeciwieństwie do mojego), często Cię widzę na serwerze i jesteś raczej miłą i lubiąca pomagać osobą - jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 22 Grudzień 2011 Wydaje mi się że danie Ci szansy drugiego etapu wyda mi się dobrym pomysłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 22 Grudzień 2011 @HayperSpoko tylko powiedziałem, że jej nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 23 Grudzień 2011 Chourtence - jest to osoba jakich mało, osoba kulturalna, zawsze pomocna, solidna, często widuje ją na serwerze. Jak najbardziej nadaję się na to stanowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 23 Grudzień 2011 Oczywiście że na TAK:)Ale mam nadzieje że zdanie jest naciągane;) Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): głównie zależy to od dnia, pory roku i nastroju. Czasem jeżeli nie ma co robić wpadam na 10 minut i wychodzę, ale jeżeli jest robota potrafię przesiedzieć do 4 godzin.Z chęcią ciebie przyjmę do ekipy pod warunkiem że te 10 minut zniknie;) Możesz wchodzić sobie pół godziny wieczorem, rano i popołudniu I bez humorków Witamy w II etapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 23 Grudzień 2011 Moim hobbym jest gra na perkusji i śpiewanie pod prysznicem (chociaż mam wannę). Lubię grać w najróżniejsze gry komputerowe zaczynając od Minecrafta, a kończąć na Assassins Creedzie, Mass Effecie czy Najdłuższej Podróży.Za samą perkusje i Assassin's Creed, bym cię wziął na KidModa ale tak na poważnie wydajesz się rozgarniętą osobą która wie co jest ważne a co nie jestem jak najbardziej za chodź nie mam tu prawa głosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 24 Grudzień 2011 W 100% za, Jest miłą, ogarniętą osobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 25 Grudzień 2011 Dziękuję bardzo ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sandariels 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Jestem zdecydowanie, za. Postarałaś się. Jesteś odpowiednią osobą na KidModa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 28 Grudzień 2011 Nie znam jej, ale jestem zdecydowanie ZA Ogarnięte i przejrzyste podanie z dawką humoru. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 28 Grudzień 2011 Ima bombastik jestem na Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian Cichocki 0 Napisano 28 Grudzień 2011 Jestem na TAK ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 29 Grudzień 2011 TAK Jestem za, jak najbardziej :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadPet 0 Napisano 1 Styczeń 2012 TAK ! 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel980 0 Napisano 1 Styczeń 2012 jest miłą osobą i często jest na serwerze a na serwie jestem dość często Jestem na Tak!!!!!!!! szkoda że nikt nie wchodzi na moje podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Bardzo dobrze z formułowane podanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 3 Styczeń 2012 Chyba też powiem swoje zdanie.Jestem na TAK. Widać, że dojrzała dziewczyna (wiadomo, że czasem dwunastolatek przewyższa 3-gimnazjalistę), miła, spokojna.Zawsze fajnie, jak do ekipy dochodzą osoby płci przeciwnej np. Hayper (szkoda, że odeszła, ale musiała).Podanie też przejrzyste, łatwo czytelne. Na pewno ma duże szanse aby się dostać do ekipy @editEch, dorośli, nie offtopujcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 4 Styczeń 2012 Jestem jak najbardziej za. Na serwerze często Cię widuje, zawsze życzliwa, miła i pomocna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 4 Styczeń 2012 hmm koleżanka Hyper, więc jestem na nie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XANDER 2 Napisano 4 Styczeń 2012 hmm koleżanka Hyper, więc jestem na nie ;/Twoja wypowiedz jest śmieszna jak można kogoś przekreślac ze względu na to jakich ma znajomych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 4 Styczeń 2012 Twoja wypowiedz jest śmieszna jak można kogoś przekreślac ze względu na to jakich ma znajomych?To może dowcip, na rozładowanie złej atmosfery którą wprowadzasz ?XANDER spił się do nieprzytomności. Stoi pod latarnią i chwieje się na nogach.-Skąd pan jest? - pyta patrol straży miejskiej.-Z Atlantydy...-Przecież Atlantyda dawno zalana!-A ja to nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach