Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kenstin

[Podanie] Technikus-Kenstinus

Rekomendowane odpowiedzi

Kenstin    1

Taaaak, podanie na technika :D

Nick w grze: Kenstin

Imię: Mateusz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): *ciach* - Administracja wie ;)

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Oczywiscie, wszystko (FTP - no jest, jest, SSH - oczywiscie, w grze - no a jak ;) Tak, Kenstinowa wyrocznia - wszystko zrobi, na wszystko odpowie) Wiec inaczej mowiac, jest, jest, jest ;)

Projekty (screeny, opis): Brak, no chyba, ze tam pare mniejszych

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: To tak - dawno temu Mod na Aliquam.pl, Mod na Freebuild.pl z paroma dodatkami typu: za duzo by wymieniac (Znowu administracja wie)

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Raczej niet

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Odszedlem, bo musialem odpoczac, ale teraz juz mam wiecej "spokoju"

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Od dawna... (wrecz chyba poczatku FB, no moze cos tydzien, 2 po otwarciu - jeszcze najstarsza mapa)

Dlaczego właśnie Ty?: Tu to mógłbym się rozpisać, jak już pisałem byłem modem na FB z paroma dodatkowymi opcjami (:D), ale zrezygnowalem z przyczyn (tak, administracja raczej wie) po prostu aby odetchnac. Zreszta moda (kida) i tak juz nie chce - nie wiem, moze z braku checi, a wiem, ze potrzebujecie technika i kogos zaufanego (Zreszta wczesniej rowniez nim bylem, ale z modem), a wiec teraz tu skladam moje podanie na technika, juz nie moda. Wiekszosc problemow z pluginami rozwiaze, ale wszechwiedzacy nie jestem.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imie Mateusz. Interesuję sie grami komputerowymi, trochę C++ ew. Java (2 podobne języki). Coś tam umiem, coś tam. Wrecz uwielbiam bawić się z bukkitem oraz naprawiać TS3 po... szkodach (Zniesmak wie o co chodzi ;>). Jak juz wspomnialem czesto robilem wlasnie servery na bukkicie z paroma pluginami, w koncu zajalem sie "czyms lepszym" (Hmmm... pluginy na FB?). Ostatnio grałem w Sonic Generations, a nawet sobie kupiłem pada ;) Czasami pogrywam w Super Meat Boya, oczywiscie poza Minecraftem.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Bez niej się nic nie osiągnie: to tak jakby powierzyć komuś władzę, a on specjalnie zepsuje wszystko (typu set 0). Wspolpraca - jeden olewa wszystko, a reszta pracuje. I co wychodzi? To, ze kazdy musi za niego nadrabiac. W sumie jesli by tej wspolpracy nie bylo to nic nie mozna bylo by zrobic. No bo co, zaczniesz budowac jedna polowe, a ktos inny zacznie robic inaczej druga (taki przykladzik). Zaufanie - mowilem, powierzysz komus jakies zadanie, a do tego np. OP'a, a on sobie zespawnuje itemki - takich ludzi trzeba "wywalać".

Pozdrawiam oraz życzę na ZIELONE :)

~Kenstin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

A od technika nie będziesz musiał po jakimś czasie odpocząć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

To już nie AŻ takie obowiązki jak mod, przynajmniej nie musze przebywac tak dlugo na serwerze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kenstin    1

Trudno - nie przyjma to nie, ale nie bede sie tutaj juz rozpisywal na ten temat ;) Napisac zawsze warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1

Wracając do tematu jestem Za Kenstin jak na mój gust sporo robił na poprzedniej mapie (tak w ramach przypomnienia :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Kenstin jest jedną z najbardziej ogarniętych osób na serwerze ;) Czasami mu odbije, ale potrafi zapanować .

Jestem ZA. Czekamy jeszcze 5 dni;)

Pozdrawiam

Wesołych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Kenstin był dobrym modem, zawsze pomocnym i koleżeńskim. Dużo pracował przy serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Zgadzam się z michizem. Może i spora część ekipy odeszła, a zawsze fajnie by było, gdyby ktoś wrócił z elity np. Kenstin.

Ja jestem jak najbardziej ZA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...