Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rafcio29_PL

Przeprosiny Zwiecho

Rekomendowane odpowiedzi

Rafcio29_PL    0

Zniesmaczony dziękuje Ci bardzo nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłem jak to zobaczyłem dziękuje bardzo ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zniesmak sadzę iż nie powinieneś go odbanować rafcio. Przez takich graczy młode osoby nie są traktowane poważnie , bo argument "mam 12 lat i bardzo lubie grać w minecrafta" jakoś mnie nie przekonuje. Mam 13 lat i nie wstydzę się tego ale przez takie osoby które poza tematami do tego stworzonymi wypowiadają się na dane tematy, i zamiast nacisnąć EDYTUJ piszą trzy wypowiedzi spamując całe forum.Jestem stanowczo przeciw odbanowaniu tego gracza , jeśli moje zdanie się liczy i jeśli można to jeszcze cofnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Zniesmak sadzę iż nie powinieneś go odbanować rafcio. Przez takich graczy młode osoby nie są traktowane poważnie , bo argument "mam 12 lat i bardzo lubie grać w minecrafta" jakoś mnie nie przekonuje. Mam 13 lat i nie wstydzę się tego ale przez takie osoby które poza tematami do tego stworzonymi wypowiadają się na dane tematy, i zamiast nacisnąć EDYTUJ piszą trzy wypowiedzi spamując całe forum.Jestem stanowczo przeciw odbanowaniu tego gracza , jeśli moje zdanie się liczy i jeśli można to jeszcze cofnąć.

dlaczego nie powinienem być odbanowany? czy ja ci coś kiedykolwiek zrobiłem? bo jeśli tak to napisz. Nie wypowiadaj się w tematach krórych kompletnie nie ogarniesz, czy wiesz czego ten temat dotyczy? za co dostałem bana? czy wiesz na ile go dostałem? NIE więc nie mów, że spałmuje całe forum bo pisałem kilka tematów dotyczących mojego bana i to jest tylko kontynuacja tamtych -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ale za grefing leci ban 24h do perm bana a ty dodatkowo niszczyłeś prace ludzi.Nie osobiście mi nic nie zrobiłeś ale ja stawiam się w sytuacji tych osób którym prace niszczyłeś.(Co do kary odwołuje się do regulaminu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Nie ale za grefing leci ban 24h do perm bana a ty dodatkowo niszczyłeś prace ludzi.Nie osobiście mi nic nie zrobiłeś ale ja stawiam się w sytuacji tych osób którym prace niszczyłeś.(Co do kary odwołuje się do regulaminu)

"za grefing leci ban 24h" "ty dodatkowo niszczyłeś prace ludzi" grif i niszczenie budowli to to samo ^_^ to tak jakbym powiedział, że podpalałem i dodatkowo paliłem rzeczy ^_^ pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Komentujesz wszystkie tematy że wszystko widziałeś odnoszę wrażenie że nabijasz sobie posty

Sorry Xander ale ja na forum jestem bardzo rzadko więc jak już jestem to postaram się obejrzeć nowe tematy jak coś w tych tematach mnie intryguje to wyrażam swoją opinie a nie moja wina, że dużo czasu spędzam na FB i nie raz widziałem jak Rafcio griefuje. Więc Zniesmak perma dostane za co ? Za to, że jestem rzadko na forum i jak wejdę to postaram się udzielać ? Absurd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Sorry Xander ale ja na forum jestem bardzo rzadko więc jak już jestem to postaram się obejrzeć nowe tematy jak coś w tych tematach mnie intryguje to wyrażam swoją opinie a nie moja wina, że dużo czasu spędzam na FB i nie raz widziałem jak Rafcio griefuje. Więc Zniesmak perma dostane za co ? Za to, że jestem rzadko na forum i jak wejdę to postaram się udzielać ? Absurd.

skoro tak dużo czasu spendzasz na FB to udowodnij, że grifuję bo nienawidzę kłamstwa. A to ciekawe bo ja prawie wogóle nie gram na napie FB tylko siedzę na wojnie albo na głownej mapie XANDER na rację nabijasz sobie posty za ten czas jak cie nie ma na forum bo sam powiedziałeś, że bardzo żadko wchodzisz na forum ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Dobrze w takim razie popatrz na siebie wchodzisz na różne tematy i piszesz jakieś bzdury. Ja przynajmniej staram się konstruktywnie odpowiedzieć na daną treść a nie jak ty walnąć byle co i żeby mieć tego posta. Ciągle się zapierasz, że nie griefujesz, to powiedz mi skąd jest tyle ss'ów na forum na których to widać? hmm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

ile screenów? pokaż ile i z jaką datą zrobienia bo cały czas mówisz, że grifuję. I operujesz screenami zrobionymi dawno udowodnij, że masz jakiegoś screena z datą od grudnia czekam ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Dobrze w takim razie popatrz na siebie wchodzisz na różne tematy i piszesz jakieś bzdury. Ja przynajmniej staram się konstruktywnie odpowiedzieć na daną treść a nie jak ty walnąć byle co i żeby mieć tego posta. Ciągle się zapierasz, że nie griefujesz, to powiedz mi skąd jest tyle ss'ów na forum na których to widać? hmm.

"Kompasu może nie ale god'a stanowcze TAK. "- cytat twój chris. i to według ciebie to jest konstruktywna odpowiedz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Wyjąłeś to całkowicie z kontekstu. Ahhh dobrze wytłumaczę Ci o co mi chodziło bo jak widać tego nie rozumiesz, Chodziło o to, iż mają usunąć kompas i god'a dla goldów, więc napisałem Kompasu może nie ale god'a stanowcze tak, jeżeli nadal nie rozumiesz to... napisz mi na pw bo nie chcę zaśmiecać forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Myślisz, że nie rozumiem tego zdania? Teraz ja ci wytłumaczę że w tym zdaniu nie było żadnej logiki, gdyż powtórzyłeś to samo co ja tylko powiedziałeś: "Kompasu może nie ale god'a stanowcze TAK" a ja napisałem przed tobą:"Zgadzam się z tobą. Mogli by zablokować kompas i goda goldą na /warp wojnia" -odnosiło się to do toresa. Moim zdaniem ty zwyczajnie nabijasz sobie posty. I jeśli masz troche chonoru to odpowiedz na mój post w tym temacie:

ile screenów? pokaż ile i z jaką datą zrobienia bo cały czas mówisz, że grifuję. I operujesz screenami zrobionymi dawno udowodnij, że masz jakiegoś screena z datą od grudnia czekam ^_^

powodzenia ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Ehhh nie widzisz, że ty właśnie napisałeś ''Mogli by zablokować kompas i goda'' A ja napisałem jak wół Ci to powtarzam, że kompasu NIE.

Jak nie rozumiesz nadal to po prostu nie pisz mi, że moje zdanie nie ma logiki bo właśnie napisałeś, to iż twój mózg nie rozumie tego zdania...

Co do screenów to źle się wtedy wyraziłem nie mam żadnych dowodów na to, że griefujesz ale znam opinie wielu graczy o tobie i oni również mówią o tobie w sposób, załóżmy że jest taka sytuacja. Pytam się gracza abc czy zna gracza Rafcio29187b, a on odpisuje : tego griefera ? No to sorry ale każdy nie wyssał sobie z palca tego, że griefujesz. a i powiedz w takim razie za co masz bana skoro wypierasz się, że nie griefowałeś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

ile osób zwiecho i jego koledzy? nie chce mi się z tobą kłócić. pozdrawiam ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Ja sam niedawno byłem zdecydowanie przeciw graczowi Rafcio ale zasłużył sobie na zmianę mojego zdania i ma u mnie drugą szansę(tylko mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy).

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Serwer istnieje od Kwietnia.

Tu Cię mam!

Od maja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Przepraszam, ale mam pytanie. Czy wy rozpatrzacie podania grieferów o unbana? Griefers gonna grief, ludzie się nie zmieniają. Przepraszam za offtop i zmykam stąd.

Tapnięte z Galaktycznego Asa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Rafcio wybacz, ale coś powiem. Wciąż jesteś zarozumiały, ciągle się wydzierasz, oszukujesz i griefujesz. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Rafcio wybacz, ale coś powiem. Wciąż jesteś zarozumiały, ciągle się wydzierasz, oszukujesz i griefujesz. Tyle.

Przestań kłamać człowieku "oszukuje i grifuję" nie wiem czy wiesz że ban kończy się 10 stycznia. Więc wygląda na to że opisywałeś siebię. Przestań kłamać i nie wypowiadaj się już w tym temacię dziecko, jeśli masz tak kłamać

Proszę zamknąć temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Mówię, to co pamiętam. A tak jest na forum bez kilku rzeczy. Dziecko idź do szkoły. tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

co ty gadasz Rafcio dostał bana przed świętami a ty mówiłeś że od ok 2 tygodni grasz w jakimś poście to jak możesz to pamiętać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...