Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rafcio29_PL

Przeprosiny Zwiecho

Rekomendowane odpowiedzi

Rafcio29_PL    0

Zwiecho bardzo cie przepraszam za to, że grifowałem twoją budowle i wiedz, że bardzo mi teraz przykro :unsure: objecuję, że to się więcej nie powtórzy blagam o wybaczenie i proszę przyjmij moje przeprosiny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Rafcio moim zdaniem nie zasługujesz na unbana to jest jedno z wielu twoich wykroczeń i to bardzo poważnych gdyż podejrzewam że też przez jakiś czas jechałeś na xray'u.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

mógłbyś mi powiedzieć jakie wykroczenia popełniłem i mógłbyś mi to udowodnić np. screenem zresztą to jest kierowane do Zwiecho a nie do ciebie mam 12 lat i uwielbiam grać w gry a szczególnie w minecrafta na serwerze tym gram od tego roku (wakacji) grałem na wcześniejszej mapie i bardzo mi się podobało na tej jest tak samo. Zresztą bardzo żałuję :unsure: to co zrobiłem przysięgam, że nie tknę jego budowli ani budowli innych przysięgam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

"na serwerze tym gram już na nim od tamtego roku (wakacji)" - Serwer istnieje od Maja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Mówię ten małoletni gracz kłamie na każdym kroku moim zdaniem nie zasługuję na unbana

Ps. Jak uwielbiasz gry to pograj sobie w chińczyka z kolegami tam nikomu nie będziesz psuł zabawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Chce się zapytać dlaczego dostałem bana za to, że podpaliłem dwie budowle? zresztą jedna z nich na wcześniejszym fb widać na screenie datę zrobienia

i za tamto podpalanie dostałem bana na 48h i moim zdaniem nie zrobiłem coś takiego strasznego, żeby dostać perma proszę o odbanowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Leciałeś przez FB i niszczyłeś pojedyncze klocki nad którymi przelatywałeś to chyba za to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Oj daj już spokój dla takich griferów jak ty jest dobry srajcraft tam cie zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Wiesz zaczynasz coś sugerować "Leciałeś przez FB i niszczyłeś pojedyncze klocki nad którymi przelatywałeś" bezpodstawnie o potem jak przyjdzie co do czego to się wycofujesz słowami "Oj daj już spokój dla takich griferów jak ty jest dobry srajcraft" nie masz na żadnych dowodów na moją winę ale za wszelką cenę chcesz coś udowodnić tylko nie wiem komu. Może zajmij się swoimi sprawami ^_^ byłbym wdzięczny zresztą nie tylko ja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Twisted - forum chyba do tego właśnie służy, żeby komentować i pisać co się uważa w danej materii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Nie mam zamiaru, żeby ten dzieciak (bez obrazy) Rafcio niszczył mi prace, ukradł mi 3 butelki szklane, zawołałem Kexan'a, napisałem na modreq i nikt nie odpowiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Rafcio - dużo griefowałeś. Plugin LogBlock to potwierdził - Jeżeli Ci którym z griefowałeś, wybaczą - otrzymasz unbana - takie są warunki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Oj daj już spokój dla takich griferów jak ty jest dobry srajcraft tam cie zapraszam

Wiesz zaczynasz coś sugerować "Leciałeś przez FB i niszczyłeś pojedyncze klocki nad którymi przelatywałeś" bezpodstawnie o potem jak przyjdzie co do czego to się wycofujesz słowami "Oj daj już spokój dla takich griferów jak ty jest dobry srajcraft" nie masz na żadnych dowodów na moją winę ale za wszelką cenę chcesz coś udowodnić tylko nie wiem komu. Może zajmij się swoimi sprawami ^_^ byłbym wdzięczny zresztą nie tylko ja...

W tym poście mi chodziło o to żebyś sobie już odpuścił nasz serwer i poszedł np. na srajcraft. Jak byś miał trochę więcej lat załapał byś analogie słowną. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1

Nie wiem, czy zasługujesz na unbana. Gdybyśmy cię nie przyłapali, to dalej byś griefował. Twoje przeprosiny wydają mi się bardzo sztuczne - myślę, że "przepraszasz" tylko dlatego, że chcesz wrócić na serwer, a nie jako akt skruchy.

Takie jest moje zdanie. Czekam na zdanie Serbiego i innych osób, którym podpadł Rafcio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzywy1-9    6

Zgadzam sie ze Zwiechem. Wielu jest takich co niszczą budowle z wielu powodów. Najczęstrze to niechęć do gracza lub zazdrość o jego budowle. Ty kierowałeś się tym : nikt mnie nie przyłapie to moge.

Czekam na zdanie innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Nie wiem, czy zasługujesz na unbana. Gdybyśmy cię nie przyłapali, to dalej byś griefował. Twoje przeprosiny wydają mi się bardzo sztuczne - myślę, że "przepraszasz" tylko dlatego, że chcesz wrócić na serwer, a nie jako akt skruchy.

Takie jest moje zdanie. Czekam na zdanie Serbiego i innych osób, którym podpadł Rafcio.

ale przyłapaliście mnie i dostałem nauczkę naprawdę tego żałuję bardzo lubiłem ten server serbi przyłapał mnie jak podpalałem czyjąś budowle na wcześniejszą mapę przepraszam za to wszystko szczerze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Nie mam zamiaru, żeby ten dzieciak (bez obrazy) Rafcio niszczył mi prace, ukradł mi 3 butelki szklane, zawołałem Kexan'a, napisałem na modreq i nikt nie odpowiedział.

jak mogłem ci coś ukraść?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Zgadzam sie ze Zwiechem. Wielu jest takich co niszczą budowle z wielu powodów. Najczęstrze to niechęć do gracza lub zazdrość o jego budowle. Ty kierowałeś się tym : nikt mnie nie przyłapie to moge.

Czekam na zdanie innych.

skąd możesz wiedzieć, że tym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Moim zdaniem on grifował nie z takich powodów jakie podajecie tylko dla tego że mógł. Po prostu jeszcze nie dojrzał do współżycia z innymi graczami na tym samym serwerze, single player będzie dla ciebie najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

vipdude27 ma racje Rafcio powinien mieć permbana na ten serwer, nie raz widziałem jak grieffuje ( szkoda, że nie robiłem screenów ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

vipdude27 ma racje Rafcio powinien mieć permbana na ten serwer, nie raz widziałem jak grieffuje ( szkoda, że nie robiłem screenów ).

Komentujesz wszystkie tematy że wszystko widziałeś odnoszę wrażenie że nabijasz sobie posty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Chris zaraz perma dostanie za spam na forum .

XANDER, chcesz być KidModem ale nie masz żadnych sugestii do tego aby komuś zaufać czy też prowadzić poważna rozmowę czyli negocjować pewną sprawę . Ponownie dajesz zły przykład .

Ban zostanie zdjęty 10 stycznia .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...