Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
-
Podobna zawartość
-
Przez Miloszu_xd
Hej
Postanowiłem pograć z kolegami w MC na multi i zrobiłem serwer. Zrobiłem sieć na hamachi, dołączyli, podałem w properties odpowiednie IP. I tu pojawia się problem. Ja mogę grać, ale oni już nie-nie wykrywa im serwera. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Serwer jest na bukkicie i aktualnie jest wgrane tylko essentials
-
Przez MrPsychosocjalny
[center]Witajcie[/center]
Mam taki problem iż... instaluję Aether mod (1.7.3) tak jak w poradniku 100% wszystko dobrze , ale i tak mam black screena i to tyle : / Mam taką prośbę, ma ktoś może zainstalowanego go ? albo mógłby dobrze zrobić by działał i wysłać lub wrzucić na jakiegoś hosta : / ?
z góry wielkie dzięki : )
-
Cześć.
Po pierwsze : chciałem sie przywitać więc patrz wyżej
.
Po drugie : jestem świeżo upieczonym graczem Minecrafta, i jeszcze nie do końca ogarniam pewne sprawy ale ogólnie jest dobrze, więc przejdzmy do rzeczy mam problem z instalacją moda
który sie zowie : Planes 1.0.0 v16.
postępuje dokładnie według instrukcji ale mimo wszelkich starań po odpaleniu minecrafta z zainstalowanym modem pojawia sie na chwilke logo Mojang po nim czarny ekran i nic sie nie dzieje.
Żeby mod zadziałał potrzeba do niego paru programów :
- ModLoader
- ModLoaderMp 1.0.0
- turbomodelthingy-v2.3.6-pre1-src
Więc wszystkie te programiki wklejam do Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.
Ostatni plik otwieram winrarem i wrzucam te 3 mody, wszystko działa poprawnie dopóki nie wkleje modu Planes 1.0.0 v16.
Moja wersja gry to 1.0.0.
i tak usuwam folder META-INF za każdym razem kiedy próbuje zainstalować moda.
Prosze pomoc bo już nie mam pomysłów a chęć polatania własnoręcznie zrobionym samolotem jest wielka
.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi