Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
XenoksPL

Fraps Pomocy Szybko!

Pytanie

XenoksPL    0

Witam dotąd nagrywałem frapsem filmy z Minecrafta (piraconego) ostatnio kupiłem sobie orginalnego, ALE fraps nie chce nagrywać (???). Teraz już nie wyświetla się ilość FPS-ów w prawym górnym rogu. A gdy kliknę przycisk F9 aby włączyć nagrywanie, a potem aby wyłączyć znowu klikam F9, ja patrzę i nie ma filmu [???]. Co zrobić? Próbowałem odpalić piraconego pojawiał się komunikat " Could not create the java virtual machine " nie wiem czemu się tak dzieje ale dodam że fraps z innych gier nagrywa bezproblemowo, może wina jest w Javie?

PLZ pomocy szybko

Z góry dzięki.

XenoksPL

@Edit

To nie wina Javy reinstalnąłem ją i nic dalej nie nagrywa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
zeeqi    2

Pewnie włączasz Frapsa a potem Minecrafta i chcesz maksymalizować (Minecraft'a) i wtedy znika ci napis z ilością FPS..(Ja mam tak samo) nie musisz maksymalizować , żeby fraps nagrywał ci ekran. bo on nagrywa tylko grę a pulpitu nie. Więc nagrywaj na małym oknie i powinno być dobrze.

P.S: Możesz też klikać co chwila F11 W minecraft czyli maksymalizuj i minimalizuj, aż wreszcie bd napisy z ilością FPS.. to działa bo tak też robiłem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
XenoksPL    0

Ty chyba nie rozumiasz. Fraps W ogóle nie działa w żaden sposób. Nieważne co robię ni mogę nagrywać filmu jakby Minecraft nie był grą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
zeeqi    2

A to źle zrozumiałem ,

Jeżeli nic nie wykombinujesz to tu masz listę darmowych programów do nagrywania:

Taski, CamStudio, GameCam, Growler Guncam, WeGame, xfire

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
XenoksPL    0

A to źle zrozumiałem ,

Jeżeli nic nie wykombinujesz to tu masz listę darmowych programów do nagrywania:

Taski, CamStudio, GameCam, Growler Guncam, WeGame, xfire

THX, jak sie nie uda to użyje.

@Edit

Nadal Szuakm pomocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Znajdź coś co nie nagrywa po procesie a po strefie obrazu, to wszystko wina Javy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
XenoksPL    0

Dlaczego Javy? Przeinstalowałem ją i nadal nic...

Dodam że na drugim systemie wszystko chodzi bez zarzutu ale nie mam zamiaru korzystać z XP jak mam 7 - kę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...