Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KaMaZZ

Ban za x-ray (którego niemam)

Rekomendowane odpowiedzi

KaMaZZ    1

Drogi Adminie kopałem sobie na wykopowej i nagle patrze a tu server pyta się czy mam x-ray, ja odpowiadam, że nieposiadam ów wymienionej modyfikacji.(Jedyną modyfikacją było u mnie OptiFine. No i nagle patrze a tu Ban.

Prosił bym o unban.

PS. Gadałem z kolegą Jarekin!

PS2.Nick w grze KaMaZZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Kopałeś gdy było ciemni, co 10-20 sekund znajdywałeś diamenty;) W ciągu minuty 15-20/

Czy to nie dziwne?:)

UnBana nie będzie .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaMaZZ    1

Czy to moja wina ,że znalazłem diaxy? Jak mnie z unbanujecie to moge oddać diaxy te co znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Po 1-sze mógł rozświetlić ekran, przez co nie musiał stawiać pochodni, po 2-gie gdyby miał xraya skręcałby tunele a nie kopał cały czas prosto. Ban bez większej podstawy, pozdrawiam. Z resztą z diamentami co 10-20 sek. to na pewno nie prawda, bo na ileś tam diaxów występuje na chunk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaMaZZ    1

Tak mam ustawione w minecrafcie jasność na "Bright". I monitor rozswietlony. Pozatym nic nie było Zniesmaczony nawet do mnie się nie tp ,żeby mnie sprawdzić. Nic. A słyszałem ,że na serverze jest plugin który sprawdza czy ma się xray. Ban nie został nawet uzasadniony w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Słuchaj ja powiem tak administrator wpisując komendę widzi że ktoś ma xray-a a ty przy oświetleniu 0% znajdowałeś co chwila diaxy. Linia czatu nie jest długa a były na niej 4 informacje o znalezieniu przez ciebie diaxów i to w bardzo krótkim odstępie czasu. Nie wydobyłeś innych surowców poza diaxami co też jest fizycznie niemożliwe kopiąc prosty tunel. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Dla mnie osoby postronne nie mają prawa się wypowiadać, ponieważ nie brały czynnego udziału w przyznaniu bana. Nie piszcie w tematach które was nie dotyczą !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

A czemu nie mogę się wypowiedziec jak to ja pisałem na zawołaj o tej sytuacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaMaZZ    1

Co to za problem znaleść diamenty?? Ludzie a jakby ktos niemiał pochodni i kopałby w ciemnosci to co ban za xray?? A pozatym kopałem prosto przed siebie i na boki co 2 kratki dzieki temu jest wieksza szansa na diaxy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaMaZZ    1

Xander a czy za wrabianie w xray niepowinno być bana? Więc najpierw pomyśl a potem pisz bo miałem 60-80% Widoczności...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

przesłac ss z 0% widoczności ?

Edit: I zaprzeczasz sam sobie najpierw piszesz że wszystko porozjaśniałeś i kopałeś po ciemku i teraz mówisz że miałeś 60% widoczności a tyle daję pochodnia oddalona od ciebie o 5-6 kratek. Pozdrawiam jeśli chcesz mogę poszukac wieczorem jak będę w domu ss mam ich spory zapas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaMaZZ    1

Nie powiedziałem ,że nierozświetlałem. Więc znowu najpierw pomyśl a potem pisz.

Edit.A pozatym to moje 1 wykroczenie (którego i tak nie zrobiłem) więc powinieniem być potraktowany ulgowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Po 1-sze mógł rozświetlić ekran, przez co nie musiał stawiać pochodni, po 2-gie gdyby miał xraya skręcałby tunele a nie kopał cały czas prosto. Ban bez większej podstawy, pozdrawiam. Z resztą z diamentami co 10-20 sek. to na pewno nie prawda, bo na ileś tam diaxów występuje na chunk.

Tak mam ustawione w minecrafcie jasność na "Bright". I monitor rozswietlony. Pozatym nic nie było Zniesmaczony nawet do mnie się nie tp ,żeby mnie sprawdzić. Nic. A słyszałem ,że na serverze jest plugin który sprawdza czy ma się xray. Ban nie został nawet uzasadniony w grze.

To nie ty napisałeś o pochodniach ale potwierdziłeś to co on powiedział. Ale jak wrócę z pracy znajdę ci te ss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Drogi Siarczku a od kiedy jest zakaz wypowiadania się w takich tematach ? Tylko oskarżyciele mogą się wypowiadać ? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7

Rzucacie puste argumenty, i absolutnie nic nie wnosicie do tematu, sprawa toczy się między zbanowany a banującym a nie inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Nie ma mnie w domu jestem w pracy, moim jedynym obowiązkiem nie jest szkoła siedzę po 10-12h więc się nie czepiaj jak tylko będę w domu to wstawię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

Nie ma mnie w domu jestem w pracy, moim jedynym obowiązkiem nie jest szkoła siedzę po 10-12h więc się nie czepiaj jak tylko będę w domu to wstawię

skoro siedzisz w pracy i grasz to nie wiem kto cię zatrudnił chyba jakiś (...) zresztą kłamiesz nie masz żadnych ss lubisz się czepiać spraw które ciebie nie dotyczą -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

skoro siedzisz w pracy i grasz to nie wiem kto cię zatrudnił chyba jakiś (...) zresztą kłamiesz nie masz żadnych ss lubisz się czepiać spraw które ciebie nie dotyczą -_-

Pracodawcą jestem ja sam. Rafcio już mnie wku.. zapytaj się Elrosa ja jestem bardzo uczciwym graczem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Pracodawcą jestem ja sam. Rafcio już mnie wku.. zapytaj się Elrosa ja jestem bardzo uczciwym graczem.

Jak zauważyłem, wszyscy Cię ostatnio "wku.." ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Jak zauważyłem, wszyscy Cię ostatnio "wku.." ;)

Ja nie rozumiem po co ty się tu wypowiadasz jak już i tak nie grasz mnie denerwują tylko oszuści

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Xander jest uczciwy. Nigdy nie oszukał nikogo na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...