Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Damian Cichocki

Dami_236 [Podanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze: Dami_236

Imię:Damian

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14 i pół ( myślę że wystarczy )

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Znam wszystkie komendy operatora serwera . Zawsze można się nauczyć ;D

Projekty (screeny, opis): Aktualnie pomagam budować koloseum Aryanka .

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Byłem Adminem mojego prywatnego serwera ,na którym grałem z przyjaciółmi

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): BRAK

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie ok. 1-4 godz. , w weekend gram znacznie dłużej

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):grałem kiedyś na starej mapie ... zrobiłem sobie przerwę i znów gram od 4.12.2011

Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym zostać moderatorem ponieważ lubię pomagać innym (dlatego jestem Harcerzem ^^), jestem uczciwy oraz szczery . Bycie moderatorem to odpowiedzialne zadanie a ja właśnie taki jestem ;P .

Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Moje hobby to informatyka . Jestem fanem minecrafta :) . Mam poczucie humoru i lubię robić zwariowane rzeczy . Uwielbiam spędzać czas z kolegami .

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Dzięki współpracy można osiągnąć naprawde wiele . A dzięki zaufaniu nie zniszczy się tego co się zrobiło dzięki współpracy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Zapraszam do komentowania !

Osobiście nie widzę ciebie na serwerze:D Ale może inni tak;) Pozwól kolego że poczekam 5 dni ze zdaniem swoim.

A teraz zapraszam wszystkich do komentowania .

Wesołych Świąt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

Kolor czerwony jest dla administratora panie magdemajt ktory skaldal podanie o kida...

a co do ciebie Dami_236 nie widuje Cie na serverze. nie widze powodów byś został kidmodem, na razie jestem przeciw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

potrzeba wypowiedzi kogos wiecej niz magdemajt, magdemajt to nie wyzyte dziecko... na razie w takim razie nie mam zdania (jeszcze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie!!!! Jestem na serwerze naprawdę często ! To że wy mnie nie widzicie to nie znaczy że nie mam sznas na kidmoda ;/ .... też większości was nie widze na serwerze ... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Przestań. Po prostu przestań. Kolejna osóbka, która ciągle pisze coś w stylu "Dajcie mi tego KidModa bo jestem często i fajny umiem pomuc!111".

Cóż, PRZECIW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Nie wystarczy być. Trzeba się wyróżniać. Pomoc innym z własnej nie przymuszonej woli. Jestem neutralny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

Nie znasz nawet netykiety.. przez caly dzien cie nie widzialem.. nie uzywaj opcji edytuj, przykro mi jestem PRZECIW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

przeczytaj to co piszesz jeszcze raz bedziesz znał odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Jeżeli Ekipa odrzuciła podanie a ja oficjalnie przypieczętowałem temat odrzuceniem = przykro mi ale nie, dzięki za chęci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Nie widziałem podania wcześniej ;P Wiem odrzucone ale spotkałem się z Dami na FB budowaliśmy razem koloseum i jako gracza postrzegam go dobrze lecz nie poznałem tak dobrze by stwierdzić czy nadawał by się na to stanowisko ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...