Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kuba12nhg

Single Player Commands [1.0.0.]:Dokładny opis modu + instrukcja instalacji

Rekomendowane odpowiedzi

kuba12nhg    7

Witam was drodzy gracze Minecrafta,po dosyć długiej przerwie :).Na prawdę nie chciało mi się robić żadnego poradnika,czy też opisu jakieś gry,więc postanowiłem opisać jednego z najpopularniejszych modów do Minecrafta.Mianowicie Single Player Commands.Opiszę między innymi:co to za mod,jak go używać,czy jest on w pomocny i na czym polega cała zabawa właśnie z tym modem.A teraz dzieciaczki,przygotujcie ciepłe kapciuszki,kubek gorącej czekolady i życzę miłej bożonarodzeniowej lektury :)!

Nie będzie opisanych komend ponieważ wszystkich nie znam,gdy je poznam wyedytuję ten tekst!Zacznijmy od tego że z tym modem,możemy się pobawić w Boga zmieniając pogodę,latać lub być duchem przenikając przez ścianę.Teraz wam powiem jak go zainstalować!

Krok.1:Pobieramy Single Player Commands z tego oto linku w nawiasie (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

).

Krok.2:Gdy się pobierze,to wchodzimy w folder w którym się znajduję nasz folder z MC.

Wchodzimy w Menu Start i w rubryce ,,Uruchom'',wpisujemy ,,%appdata%,, i szukamy folderu .minecraft.

Krok.3.Gdy już go znajdziemy to wchodzimy w ten folder.Znajduję się też tam kolejny folder

ten folder to ,,bin''.Wchodzimy w niego.Znajduję się tam plik ,,minecraft,, z rozszerzeniem .jar!

Krok.4:Wchodzimy w folder w którym znajduję się nasz mod,otwieramy moda i plik minecraft

z rozszerzeniem .jar!

Krok 5.Przeciągamy wszystkie pliki z modu do do pliku minecraft z rozszerzeniem .jar!(Powtarzam się xde)

Ok to by było na tylę mam nadzieje że się podobało.Dzięki za przeczytanie ;)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...