Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
teko122

Podanie Vajrusa

Rekomendowane odpowiedzi

teko122    2

Nick w grze:Vajrus

Imię:Marcin

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):Niestety mam 14 ale w lutym bedzie 15.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):Jestem dosc obeznany w roznych pkuginach i umiem dawac cuboidy.Oczywiscie pare rzeczy trzeba sobie przypomniec.

Projekty (screeny, opis):Kiedys mialem projekt "Śródziemie" z kolega.Niestety nie udalo nam sie wszystkich obiektow z filmu jak i ksiazki wykonac.Zrobilismy tylko Helmowy Jar i Morie.Przy Morii juz dalej nie moglismy poniewaz tutaj najwiecej sie namachalismy,poniewaz musielismy cala gore robic bo robilismy wszystko na plaskiej mapie.Screenow nie mam bo mialem format i przepadly.Robilem tez na fb arene ale rzucilem te robote gdyz nie wyszedl ten projekt jak mial :)

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Na fb.minecraft.pl gram ponad miesiac.Wiem ze to malo ale duzo osob mnie zna i lubi.Bylem 2 razy Modem na platnych serwerach i 1 KModem na tez platnym serwerze.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):Mialem kiedys kanal na YT.Skonczylem kiedy mialem okolo 300 widzow poniewaz nie mialem ostatnio czasu.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):Minimum 2h.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):Jak juz mowilem ponad miesiac.

Dlaczego właśnie Ty?:Poniewaz mysle ze moglbym sie nadawac do tej posady.Dalibyscie mi takze szanse zeby pomagac ludziom,poniewaz jak wiecie ciezko cos zrobic z ranga "Default".

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Jestem milym i wyluzowanym kolesiem.Lubie grac na komputerze a takze popykac czasem w kosza.Staram sie pomagac wszystkim jak tylko moge.Najbardziej lubie muzyke Tenacious D.Probuje udzielac sie w kazdym projekcie (evencie) na fb.minecraft.pl.Lubie czasem pogadac o motoryzacji.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Poniewaz tylko wtedy mozemy dogadywac sie na poziomie.Wspolpraca jest wazna poniewaz bez tego serwer nie moglby funkcjonowac i bylby totalnych chaos.Musimy pokazac nie tylko graczom naszego serwera ale takze wszystkim co graja w minecrafta ze umiemy radzic sobie w trudnych chwilach.Pokazmy im tez ze umiemy sie bawic.Dlatego wspolpraca w ekipie jest taka wazna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Kiedyś cię widziałem ale ostatnio coś mało ;x

Zdanie swoje powiem za 5 dni, lecz teraz proszę was gracze, komentujcie i oceniajcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Nie spotkałem się by komukolwiek ubliżył czy nawet miał bana. Wcześniej go często widywałem ale ostatnio trochę mniej.

Jestem Za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

również za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...