Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Admin u kolegi na serwerzeserwer już nie istnieje. Ogarniam Worldedit, worldGuard, Essentials, ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Admin u kolegi na serwerzeserwer już nie istnieje. Ogarniam Worldedit, worldGuard, Essentials, ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mxpatrol

mxpatrol Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

mxpatrol    10

Nick w grze: mxpatrol

Imię: Patryk

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):Własny serwer bukkit na i

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Admin u kolegi na serwerzeserwer już nie istnieje. Ogarniam Worldedit, worldGuard, Essentials, permissions(słabo) i wiele innych

Projekty (screeny, opis):brak

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: brak

Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Własny Let's Play i lets play z dwoma kolegami aktualnie nie nagrywam

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dzienie od 3-6 godzin w weekendy i wolne dni od 4-10 godzin

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl) od maja 2011

Dlaczego właśnie Ty?: Umiem radzić sobie z budynkami umiem stawiać cuboidy jestem miły dla graczy i pomagam im często i daje z siebie wszystko nie poddaję się i próbuję dalej.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Gram w minecrafta od 1.3 mieszkam W Toruniu chodzę do szkoły Interesuje się motocrossem w wolnym czasie gram na pc, ps3, psp. Chciał bym spróbować się na większym serwerze. Posiadam sprawny Mikrofon i mam ts3

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Dlatego że jakby nie było współpracy serwer by już dawno padł właśnie dla tego chce pomoc wam w rozbudowaniu serwa i wspieraniu i żeby nie było spięc , konfliktów,i żeby najdłużej jak może się serwer utrzymał z zaufanymi osobami jak i nowymi.

Dziękuję Za przeczytanie

mxpatrol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Widzę ciebie i troszeczkę znam.

Proszę o komentowanie przez graczy podania;)

Byłeś uczniem Minecraftowej szkoły co jest wielkim +:)

Wesołych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10

Uprzedzam ze w czasie świat może mnie nie być za czesto na serwerze. Również życzę wesołych świat. I pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
damiano14    4

Jest moim bratem dzieki niemu nauczylem sie grac w minecrafta, mielismy wspólny serwer i to on zajmowal sie pluginami. Znam go osobiscie i wiem ze byl by dobrą osobą na to stanowisko. Jestem ZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

jestem Za ;) wyczerpująca wypowiedź i rzeczywiscie przebywasz na serverze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...