Szymson15 0 Napisano 18 Grudzień 2011 Witam witam cześć,a więc przejde do sedna.Gralem sobie na creative i potem wbilem na serva i mialem dziwnego buga. Wszystkie itemy z creative przeniosly mi sie do mojego plecaka więc nie wyrzucałem ich bo nie jestem idiotą. Myśle ze to nie jest fair ze dostałem za to bana. To ze miałem bałwana w domu to okej rozumiem moge miec za to bana ale nie jakiegos długiego,a pozatym nikt mnie nie uprzedził o tym więc co to ma być?!Prosze o natychmiatowe rozpatrzenie tej sprawy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 18 Grudzień 2011 To może oddaj itemy, które ci się "przeniosły" do survival. A reszty nie rozumiem =P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 19 Grudzień 2011 Takie bugi zgłasza się do Administracji - ukrywanie ich, wykorzystywanie = ban. A bałwan to 72 h ban. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach