Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość matejss

Silent Hunter (4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matejss   
Gość matejss

Zaiste Witam Waćpanów

Chciałbym wam przedstawić (!) jeden z moich ulubionych symulatorów! :)

Seria Silent Hunter jest to seria o symulacji łodzi podwodnej, w tejże grze jesteśmy kapitanem (szok!) Łodzi podwodnej!

Gracz wciela się w rolę oficera marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych i jako dowódca okrętu podwodnego stara się przechylić szalę zwycięstwa w wojnie na stronę swojego kraju. Rozgrywka polega na wykonywaniu szeregu misji ustalanych przez dowództwo. Walki toczą się na Oceanie Spokojnym, a przeciwnikiem jest flota Japonii. Czwarta część cyklu zachowuje wszystkie zalety poprzednich tytułów, wprowadzając jednocześnie kilka nowości. Dwie najważniejsze dotyczą zwiększenia dynamiki kampanii, a także zmiany sposobu współpracy z własnymi oficerami i załogą.

<by gry-online.pl>

jest to opis 4 części, którą jakże mam

i tutaj moje pytanie: Ma ktoś tą grę? (niedawno była w cdaction) i czy byłby chętny do gry? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiro_pl    1

I tak battlefield 3 wymiata... no ale jest jeszcze cod 4... co wybrać?!? Mam na szczęście bo mam oba... ale zaraz zaraz... czy to nie jest przypadkiem forum o MINECRAFT-cie?!? No chyba tak... więc może byście nie spamowali o innych grach niż minecraft?? Wiecie, jest też forum o Silent Hunter... no naprawdę :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

-trochę żałosne to forum ale no cóż...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

O dziwo nie słyszałem wcześniej i nie grałem w te grę. Dzisiaj przysiąde i poszukam. Z opisu mogę stwierdzić, że warto spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

A co do symulatorów - wole Shift 2 : Unleashed :)

Od kiedy symulator jazdy samochodem można porównywać do symulatora łodzi podwodnej? No właśnie nie można. Zwłaszcza, że Shift taki słabiutki trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...