Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kerorro

Zażalenie na temat itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Kerorro    13

Witam dostałem pewne itemy od ragnar7, widać na screenie. Napisał on, że dostał je w prezencie od kolegi. Dobrze, ja się zgodziłem i dałem mu 21 chleba za 32 rud diamentów i 16 lapisu. Nie wiem w jaki sposób miałbym spawnować itemy. Zabrali mi moje itemy, nie tylko te, ale również komplet diamentowej zbroi +64 żelaza +32 glowstone + 29 diamentów + wszystkie moje rzeczy czyli surowce: węgiel, drzewo, stone, 2 brick stone mossy, wiele więcej. Rządam mojego zwrotu itemów nawet bez tych rud. Tutaj screen:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Takie nielegalne przekazywanie spawnowanych itemów (ewidentnie ród diamentów nie da się uzyskać) nie przekazane wprost do administracji = ban. Kolega ma prema (niech się tłumaczy na forum) a Ty pamiętaj na przyszłość o takich rzeczach, ostrzegam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Dobrze, przepraszam ale proszę o odzyskanie moich itemów. Oddajcie chociaż glowstone, 29 diaxów, diamentową zbroję i żelazo i złoto. Proszę to jest najważniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Nielegalny handel spawnowanymi itemami - nie licz na jakiekolwiek zwroty. Taki handel ma to do siebie że nie jest chroniony w przeciwieństwie do skrzynek targowych w sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ibin85    0

Tak bardziej na przyszłość jest teraz możliwość ulepszania narzędzi (co każdy chyba już wie), i jedno z ulepszeń daje możliwość uzyskania ród. Dokładnie:

Silk Touch

"Blocks mined will drop themselves, even if it should drop something else (e.g. stone will drop stone, not cobblestone)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XANDER    2

Tak bardziej na przyszłość jest teraz możliwość ulepszania narzędzi (co każdy chyba już wie), i jedno z ulepszeń daje możliwość uzyskania ród. Dokładnie:

Silk Touch

"Blocks mined will drop themselves, even if it should drop something else (e.g. stone will drop stone, not cobblestone)"

Można uzyskac rudę diaxu? Jak masz taki kilof to kupie od ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Xander Jak chcesz to po prostu wbij 25 lvl i kup ulepszenie dla kilofu może uda ci się trafić na Silk Touch i będziesz mógł sobie kopać diamenty i będą Ci wypadać diamond ore, redstone ore etc...

25 lvl dlatego bo właśnie od tego dopiero masz szanse na to ulepszenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zniesmak    15

Ale my wiemy to to były spawnowane itemki, więc wasze zdanie tutaj jest zbędne :)

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...