Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lololo12

Przywitanie Kuby

Rekomendowane odpowiedzi

Lololo12    0

Cześć wszystkim, mam na imię Jakub (chociaż wolałbym Jackob) i mam 12 lat. Może i jestem młody, ale nie głupi ;).

Moją pasją jest szkicowanie, szczególnie mangi, jednak kreślę też czasem co innego. Oprócz mojego ukochanego MC, gram w The Sims 3 oraz wszystkie części HoM&Ma, oprócz IV, Anno 1404, 1701, no i 1503. Najnowszego puki co nie mam. Dodatkowo gram w Sacreda i Allodsa Online. Mieszkam w Krakowie... i co mam jeszcze powiedzieć... lubię jeść smażony ser :P . Lubię też bardzo czytać romansidła (tak, jestem chłopakiem ale te książki mi się podobają), mangę i obyczaje. Teraz czytam książki Ireny Jurgielewiczowej po tym jak lekturą szkolną stała się książka pt. ,,Ten Obcy''.

Ok no to tyle ^_^

Bye, Bye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bubibubiPL    0

O! czyli na pewno czytasz/przeczytałeś drugą część "Ten Obcy" czyli "Inna" też miałem tą lekturę... Jakie masz jeszcze lektury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lololo12    0

Oj lektur mam wiele... teraz będę czytać ,,Sachem''. ,,Tego Obcego" przeczytałem, ostatnio przerobiliśmy ,,Szatana z 7 klasy".

Na szczęście lektura, którą mam teraz ma chyba 9 stron :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lesqx    7

Witam,

Oskar 14 lat, zajmuję się naparzaniem w minecrafta (:D) i nauką...

Słucham muzyki metalowej..

Głupi nie jestem...

Gram obecnie w Skyrima, Batmana AC, Minecrafta, Saint Row : The Third, to chyba wszystko...

Jakieś pytania ?? To piszcie chętnie odpowiem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...